ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΕΝΤΗ – 210 400 5111

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΕΝΤΗ σας εξυπηρετεί από το 1973 με συνέπεια και επαγγελματισμό.  Αν έχετε βουλωμένη αποχέτευση στο σπίτι ή στην επιχείρηση και δεν μπορείτε να την αντιμετωπίσετε επικοινωνήστε μαζί μας. Η απόφραξη κάθε σωλήνα της αποχέτευσης επιτυγχάνεται πάντα, με τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους. Χωρίς θόρυβο, ταλαιπωρία και δυσάρεστες μυρωδιές. Πάντα με σεβασμό σε σας και στον χώρο σας. Μπορείτε να καλέσετε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΕΝΤΗ οποιαδήποτε στιγμή για πληροφορίες σχετικά με το δίκτυο της αποχέτευσης σας ή για να προγραμματίσετε μια επίσκεψη.

Η επιχείρηση μας είναι δίπλα σας για να σας απαλλάξει κάθε πρόβλημα αποχέτευσης.  Με την εμπειρία, τα τεχνολογικά μέσα και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτει, θα φροντίσει να αποκαταστήσει οποιοδήποτε πρόβλημα.

Βουλωμένος νιπτήρας, βουλωμένο σιφώνι, νεροχύτης η φρεάτιο είναι το ίδιο για μας, το ξεβουλώνουμε με απόλυτη αποτελεσματικότητα. 

Τα συνεργεία μας θα πραγματοποιήσουν έναν ενδελεχή έλεγχο στο αποχετευτικό δίκτυο μέσω κάμερας υψηλής ευκρίνειας. Έτσι θα δείτε με κάθε λεπτομέρεια την κατάσταση του δικτύου και αν υπάρχουν ζημιές και που.  Εμείς θα σας δείξουμε πως ξεβουλώνει μόνιμα η αποχέτευση.

Καμία δουλειά δεν είναι πολύ μεγάλη ή πολύ μικρή για την εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΕΝΤΗ. Οι υπηρεσίες μας είναι κομμένες και ραμμένες στις δικές σας ανάγκες. Οι τεχνικοί μας είναι εξειδικευμένοι επαγγελματίες. Είναι αφοσιωμένοι στην ποιότητα του έργου και τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται την κατάσταση για εσάς και το σπίτι σας. Δεσμευόμαστε πάντα να σας παρέχουμε τις πιο αξιόπιστες και αποτελεσματικές αποφράξεις στου Ρέντη και όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες μας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΡΕΝΤΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΕΝΤΗ – ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ

Η ξαφνική εμπλοκή και η χρόνια συσσώρευση υλικών όπως τρίχες, μαγειρικά λίπη, σαπούνια, υπολείμματα τροφίμων κλπ είναι οι δύο πιο συνήθεις περιπτώσεις που απαιτούν έναν επαγγελματικό καθαρισμό της αποχέτευσης. Όταν βουλωμένος ο νιπτήρας η ο νεροχύτης και σταματήσει να απορροφά το νερό, αυτό συνήθως συμβαίνει εξαιτίας κάποιας πυκνής συσσώρευσης υλικών ή λόγω εμπλοκής ενός ογκώδους ξένου αντικειμένου. Αν δοκιμάσετε να το αντιμετωπίσετε μόνοι σας με ένα έμβολο ή ένα χημικό προϊόν καθαρισμού του εμπορίου, υπάρχει κίνδυνος να καταστρέψετε άθελά σας τους σωλήνες ή το σμάλτο των ειδών υγιεινής.

Αν δοκιμάσατε τις εύκολες λύσεις αλλά το πρόβλημα επιμένει τότε η απόφραξη της αποχέτευσης είναι κάτι που πρέπει να γίνεται από επαγγελματίες με τα κατάλληλα μηχανήματα. Τα διάφορα χημικά καθαριστικά αποχέτευσης που κυκλοφορούν στο εμπόριο, είναι συνήθως μια κακή ιδέα. Μπορεί να προκαλέσουν πρόβλημα στην υγεία σας, μπορεί να βλάψουν τους σωλήνες των υδραυλικών σας εγκαταστάσεων και σίγουρα δεν θα σας λύσουν και το πρόβλημα. Έτσι, εάν έχετε μια βουλωμένη αποχέτευση, απευθυνθείτε στους εξειδικευμένους τεχνικούς της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΕΝΤΗ.

Καλέστε μας αν έχετε συμπτώματα κακής λειτουργίας της αποχέτευσης σας. Οι κυριότερες ενδείξεις είναι δυσάρεστες οσμές, ύποπτοι θόρυβοι από τις σωληνώσεις, υψηλή στάθμη του νερού, κακή αποστράγγιση και σημάδια τοπικής υγρασίας. Σας παρέχουμε αθόρυβες, μη παρεμβατικές υπηρεσίες με άψογο και γρήγορο αποτέλεσμα. Λύνουμε το πρόβλημα της απόφραξης στη πρώτη επίσκεψη και το λύνουμε μόνιμα.

Η κύρια γραμμή αποχέτευσης στην ιδιοκτησία σας μπορεί να αναπτύξει εμπλοκές. Αυτές μπορεί να αποτελέσουν σημαντικό εμπόδιο στη ροή των λυμάτων από την ιδιοκτησία σας στο σύστημα αποχέτευσης της πόλης. Η άμεση παρέμβαση μας μπορεί να καθαρίσει την λάσπη και τα συντρίμμια, που χρειάζονται χρόνο, αποκαθιστώντας έτσι την ομαλή ροή του νερού και των λυμάτων μέσα από το δίκτυο αποχέτευσης και μακριά από το σπίτι σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ

Οι επαγγελματίες τεχνικοί της επιχείρησης Αποφράξεις Ρέντη μπορούν να σας δώσουν ξεκάθαρη εικόνα του προβλήματος και να το αντιμετωπίσουν με αποτελεσματικότητα. Με εξελιγμένα διαγνωστικά μέσα εντοπίζουμε το ακριβές σημείο που υπάρχει πρόβλημα. Ακόμη και σε σημεία που είναι αδύνατο να έχουμε πρόσβαση με γυμνό μάτι. Με την άδεια σας θα ξεκινήσουμε όλες τις κατάλληλες ενέργειες για να επιτύχουμε την απόφραξη της αποχέτευσης. Ανάλογα με τη παλαιότητα και τη γενικότερη κατάσταση του δικτύου σας θα κρίνουμε ποια είναι η πιο κατάλληλη μέθοδος αντιμετώπισης.

Αποφράξεις αποχετεύσεων στου Ρέντη
Αποφράξεις αποχετεύσεων στου Ρέντη

Η απόφραξη με τη χρήση πιεστικών μηχανημάτων υδροβολής είναι ο ποιο συνηθισμένος τρόπος αντιμετώπισης για να γίνει ο καθαρισμός της αποχέτευσης. Η ρίψη νερού με πίεση θα καθαρίσει όλα τα επίμονα λύματα από σαπούνι, πέτρες, πουρί και μπάζα που έχουν συσσωρευτεί και προκαλούν την απόφραξη του σωλήνα.

Η χρήση ηλεκτροκίνητου περιστροφικού μηχανήματος είναι μια άλλη ενδεδειγμένη και αξιόπιστη λύση. Μια περιστρεφόμενη κεφαλή κοπής που σπρώχνεται προσεκτικά από τον τεχνικό μας καθαρίζει το φραγή του σωλήνα και επαναφέρει τη φυσική ροή των υδάτων. Αυτή η λύση είναι πιο δημοφιλής σε ταλαιπωρημένα δίκτυα που μπορεί να τραυματιστούν από ρίψη νερού με υψηλή πίεση.

Τέλος μπορούμε να σας παρέχουμε και αποφράξεις από ρίζες δέντρων στου Ρέντη. Με πανίσχυρα ριζοκοπτικά μηχανήματα μπορούμε να αποβάλλουμε τις ρίζες που πλήττουν ανεπανόρθωτα την αποχέτευση σας.

Οι τεχνικοί μας είναι εξειδικευμένοι επαγγελματίες. Είναι αφοσιωμένοι στην ποιότητα του έργου και τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται την κατάσταση για εσάς και το σπίτι σας.  Ειδικευόμαστε στον καθαρισμό των αποχετεύσεων καθώς και σε όλες τις άλλες υπηρεσίες, όπως η τακτική, προληπτική συντήρηση, η απόφραξη και η επιθεώρηση του αποχετευτικού δικτύου με κάμερα διάγνωσης. Καμία δουλειά δεν είναι πολύ μεγάλη ή πολύ μικρή, αντιμετωπίζουμε κάθε εργασία σαν να ήταν η πρώτη μας.

Γιατί να μας προτιμήσετε για αποφράξεις στου Ρέντη & χρήσιμες πληροφορίες

Μπορούμε να αναλάβουμε κάθε είδους απόφραξη στου Ρέντη. Έχουμε την κατάλληλη υποδομή και τεχνικά μέσα να αντιμετωπίσουμε πρόβλημα αποχέτευσης. Μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε οποιοδήποτε σημείο κριθεί απαραίτητο χάρις τον εξοπλισμό που διαθέτουν τα οχήματα μας. Το κόστος της απόφραξης είναι πάντα το πιο οικονομικό για τις πιο αποτελεσματικές και αξιόπιστες προσφερόμενες  υπηρεσίες. Οι υπηρεσίες μας μπορούν να εφαρμοστούν σε κάθε κτηριακή εγκατάσταση. Αναλαμβάνουμε αποφράξεις σε πολυκατοικίες, επιχειρήσεις, εργοστάσια, νοσοκομεία, σχολεία, αποθήκες, στρατόπεδα και γενικά όπου κριθεί απαραίτητο.

Σε κάθε εφαρμογή σεβόμαστε τον χώρο σας και σας τον παραδίδουμε σε άριστη κατάσταση χωρίς δυσάρεστες οσμές. Η δουλειά μας είναι πάντα αθόρυβη και διακριτική με σεβασμό στο περιβάλλον. Μπορούμε να σας παρέχουμε πολύτιμη συμβουλευτική υποστήριξη για όλες μας τις υπηρεσίες καθώς και για το τι πρέπει γενικά να έχετε υπόψιν σας για την άριστη λειτουργία της αποχέτευσης σας. Αν έχετε απορίες γιατί έχετε βουλωμένο σιφώνι, νιπτήρα ή χρειάζεστε απόφραξη υδρορροής μη διστάσετε να μας ρωτήσετε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας και θα απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας εντός λίγων λεπτών.

Έλεγχος σωληνώσεων με κάμερα διάγνωσης

Η Αποφράξεις Ρέντη σας προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη και αξιόπιστη λύση παρέχοντας σας και αποφράξεις με κάμερα. Με ισχυρό φωτισμό η κάμερα εισχωρεί στη σωλήνα λαπαροσκοπικά επιτρέποντας μας να βλέπουμε τα πάντα στην οθόνη. Η κάμερα έχει το μέγεθος κάμερας κινητού τηλεφώνου και είναι κολλημένη σε ένα ελαστικό μεταλλικό καλώδιο. Εισχωρεί σαν φίδι στις σωληνώσεις και με τους κατάλληλους χειρισμούς του τεχνικού μας εντοπίζει το σημείο φραγής που προκαλεί το πρόβλημα στην ομαλή ροή του νερού. Με αυτό το τρόπο καταφέρνουμε να έχουμε πλήρη εικόνα σε πραγματικό χρόνο.

Με τις επαγγελματικές υπηρεσίες μας βρίσκουμε λύσεις για την αποκατάσταση της λειτουργίας της γραμμής αποχέτευσης του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Άμεσα, γρήγορα και οικονομικά και προλαμβάνουμε μελλοντικές συσσωρεύσεις οργανικών υλικών που προκαλούν δαπανηρές ζημιές. Οι τεχνικοί μας χρησιμοποιούν την πιο πρόσφατη τεχνολογία κάμερας επιθεώρησης της αποχέτευσης για να έχουν σαφή πρόσβαση στους σωλήνες.

Έλεγχος με κάμερα διάγνωσης στου Ρέντη
Έλεγχος με κάμερα διάγνωσης στου Ρέντη

Οι αποφράξεις με κάμερα στου Ρέντη μας γλιτώνουν από πολύ χρόνο γιατί γίνεται άμεση διάγνωση της αιτίας. Η δουλειά μας γίνεται καθαρά χωρίς να επεμβαίνουμε στο πάτωμα ή σε άλλα σημεία του χώρου σας προσπαθώντας να αποκτήσουμε πρόσβαση στο φραγμένο σημείο. Με την χρήση της μπορούμε να ανιχνεύσουμε βουλώματα, σπασίματα αγωγών και ύπαρξη ριζών από δέντρα που φθείρουν την αποχέτευση σας.

Το σημαντικότερο προτέρημα όμως είναι πως μας επιτρέπει να έχουμε καθαρή εικόνα στα πιο δύσκολα για να έχουμε πρόσβαση σημεία. Η επιθεώρηση μας είναι εξονυχιστική και η ενημέρωση σας από εμάς λεπτομερέστατη. Στο τέλος κάθε εφαρμογής έχουμε τη δυνατότητα να σας παρέχουμε και τη λήψη βίντεο που καταγράψαμε σε memory stick. Αν η αποχέτευση σας δείχνει ξανά ύποπτα συμπτώματα εσείς θα έχετε πλήρη ιστορικό της κατάστασης της.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή θα σας δώσει άμεση λύση αν δεν αντιμετωπίσετε το πρόβλημα στις παρακάτω περιπτώσεις αν δεν βρείτε λύση με σπιτικές μεθόδους όπως οι παρακάτω:

 • Απόφραξη της λεκάνης
 • Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας
 • Απόφραξη του νιπτήρα
 • Βουλωμένη αποχέτευση της κουζίνας
 • Αποφράξεις φρεατίων
 • Βουλωμένο σιφώνι δαπέδου
 • Βουλωμένο σιφώνι μπαλκονιού
 • Βουλωμένο σιφώνι μπανιέρας
 • Γενικά αποφράξεις κάθε είδους σιφωνιών της αποχέτευσης

Άλλες σημαντικές υπηρεσίες που σας παρέχουμε

Η επιχείρηση μας εκτός από αποφράξεις αποχετευτικών δικτύων στο Πέραμα σας εξυπηρετεί για κάθε υπηρεσία που αφορά το δίκτυο σας. Οι άριστα εκπαιδευμένοι τεχνικοί έχουν την ικανότητα να αντιμετωπίσουν την κάθε πιθανή ανάγκη σας που μπορεί να προκύψει.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
Αποφράξεις και τιμές, είναι πάντα το πρώτο ερώτημα που έρχεται στο μυαλό σας όταν συνειδητοποιείτε πως έχετε ανάγκη από επαγγελματίες τεχνικούς. Ακολουθήστε το άρθρο και μάθετε ποιες είναι οι τιμές αποφρακτικών υπηρεσιών και τι πραγματικά ισχύει.
ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
Ξεβούλωμα αποχέτευσης, πως γίνεται με φυσικούς τρόπους και με υλικά που έχουμε όλοι στο σπίτι μας. Τι να προσέξετε και πως να ξεμπερδέψετε με το πρόβλημα σε λίγα μόλις λεπτά. Ακολουθήστε το άρθρο και μάθετε ότι χρειάζεστε.

Οι πιο βασικοί λόγοι για να επιλέξετε την εταιρία Αποφράξεις Ρέντη είναι οι παρακάτω:

Στοχεύουμε πάντα για στη μόνιμη λύση στο πρόβλημα της αποχέτευσης που αντιμετωπίζετε.
Διενεργούμε αποφράξεις αποχετεύσεων από το 1973 και η εμπειρία μας είναι τεράστια.
Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον κλάδο και χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες μεθόδους που είναι ενδεδειγμένες από τις μεγαλύτερες αποφρακτικές εταιρείες του εξωτερικού.
Ανταποκρινόμαστε στη κλήση σας σε λιγότερο από 20 λεπτά με τον πιο πλήρη στόλο φορτηγών στου Ρέντη και τις γύρω περιοχές.
Σας παρέχουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές για τις πιο ποιοτικές και αποτελεσματικές υπηρεσίες.

Υπάρχει μια ”παρανόηση” όσον αφορά τις τιμές για απόφραξη. Πολλές εταιρείες στο συγκεκριμένο κλάδο ορίζουν το κόστος κάθε απόφραξης εξαρχής κάτι που δεν είναι λογικό και ίσως είναι και ύποπτο. Η αποχέτευση σας και ο λόγος κακής λειτουργίας της διαφέρει από περίπτωση σε περίπτωση. Αναλόγως λοιπόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παράδειγμα η επιθεώρηση με κάμερα ή η χρήση ριζοκοπτικών μηχανημάτων αν ο λόγος του προβλήματος είναι οι ρίζες δέντρων. Αυτοί είναι παράγοντες που διαμορφώνουν (ανεβάζουν ή κατεβάζουν) και τις τιμές. Οι τιμές που δίνουν πολλοί στον κλάδο μας ξεκινούν από 30 ως και 50 ευρώ, στη πορεία αν το θέμα που αντιμετωπίζετε είναι πιο εξεζητημένο ή σας ανεβάζουν τη τιμή ή προσαρμόζουν τις υπηρεσίες τους στο ποσό που συμφωνήσατε αρχικά.  Η εταιρία μας θα εξετάσει με προσοχή το πρόβλημα, θα σας ενημερώσει υπεύθυνα για το κόστος και με την άδεια σας θα προχωρήσει στη λύση του.

 • Ο/Η 1 λέει:
  Το σχόλιό σας αναμένει για έλεγχο. Αυτή είναι μια προεπισκόπηση. Το σχόλιό σας θα γίνει ορατό αφού εγκριθεί.
  555
 • Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Ένα μείγμα από αλάτι και μαγειρική σόδα θα σας βοηθήσει σίγουρα πάρα πολύ στο ξεβούλωμα του νεροχύτη. Ανακατέψτε ½ φλιτζάνι αλάτι μαζί με ½ φλιτζάνι μαγειρική σόδα. Αδειάστε με προσοχή όλο το μείγμα μέσα στο σιφόνι του νεροχύτη. Αφήστε το για περίπου 10 λεπτά και μετά αδειάστε 1 φλιτζάνι βραστό νερό. Πραγματοποιήστε την εφαρμογή καλύτερα βράδυ προκειμένου να αφήσετε το μείγμα να δράσει πολλές ώρες ώστε να έχετε αποτέλεσμα. Το επόμενο πρωί ρίξτε αρκετό νερό βρύσης για να ξεπλυθούν οι σωλήνες. Αν το πρόβλημα είναι μικρό σίγουρα θα δείτε αποτέλεσμα.

  Υπάρχει μια λύση που με φυσικά μέσα μπορείτε να επιτύχετε το ξεβούλωμα της μπανιέρας. Η μαγειρική σόδα σε συνδυασμό με το ξίδι μπορεί να κάνουν θαύματα. Η αναλογία είναι 1/2 φλιτζάνι σόδα και 1 φλιτζάνι ζεστό ξίδι. Ρίχνετε μέσα στο σιφόνι της μπανιέρας πρώτα τη σόδα και αμέσως από πάνω το ξίδι. Προσοχή γιατί το σκεύασμα προκαλεί αναθυμιάσεις. Κατόπιν, κλείστε το σιφόνι με μια τάπα. Αφήστε το μείγμα να δράσει 1/2 ώρα ενώ φροντίστε να γεμίσετε την μπανιέρα με άφθονο νερό βρύσης. Μετά το μισάωρο, τραβήξτε απότομα την τάπα ώστε να φύγει με πίεση το νερό κάτω.

  Καθαρισμός της αποχέτευσης στου Ρέντη

  Ο καθαρισμός της αποχέτευσης είναι μια από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες που σας παρέχουμε και που έχουν ανάγκη όλα τα δίκτυα. Οι σωληνώσεις επιβαρύνονται καθημερινά με οργανικά λύματα, είδη μπάνιου, χαρτιά, λίπη και κάθε είδους σκουπίδια. Έχει ζωτική σημασία να τις διατηρούμε καθαρές ανά πάσα στιγμή γιατι η συσσώρευση λυμάτων λειτουργεί προσθετικά στο χρόνο. Εφαρμόζοντας εργασίες υδροβολής με ισχυρή πίεση νερού και καθαρισμό με ηλεκτροκίνητα περιστροφικά μηχανήματα εξασφαλίζουμε την απόλυτη καθαριότητα στους αγωγούς της αποχέτευσης όλο το χρόνο.

  Ένας επαγγελματικός καθαρισμός στην αποχέτευση σας είναι η καλύτερη λύση αντιμετώπισης και πρόληψης προβλημάτων στο σύστημα ενός αποχετευτικού δικτύου. Μην αφήνετε ένα πρόβλημα που λύνεται με ένα απλό κόστος, να σας κοστίσει υπέρογκα ποσά, γιατί αγνοήσατε το πρόβλημα ή διαλέξατε μια λανθασμένη ή προσωρινή λύση για το σύστημα της αποχέτευσης σας. Θα σας λύσουμε κάθε απορία και θα σας βρούμε την λύση που ταιριάζει στις ανάγκες του προβλήματός σας.

  Αποφράξεις και καθαρισμός αποχετεύσεων με υδροβολή στου Ρέντη:  Χρησιμοποιούμε μια τεχνολογικά προηγμένη και ταχύτερη μέθοδο για τον καθαρισμό των βρόμικων αποχετεύσεων. Αυτή η μέθοδος είναι γρήγορη, ασφαλής και πολύ οικονομική σε σύγκριση με άλλες μεθόδους. Επιπλέον, μπορεί να καθαρίσει οποιοδήποτε τύπο αποχετευτικό σωλήνα.  Όταν οι επαγγελματίες τεχνικοί μας εργάζονται για να καθαρίσουν την αποχέτευσή σας, να είστε σίγουροι ότι η αποχέτευσή σας θα είναι απολύτως καθαρή.

  Τακτική συντήρηση της αποχέτευσης

  Υπάρχει ένας σίγουρος τρόπος για να ξέρουμε πως η αποχέτευση μας λειτουργεί εξαιρετικά κάθε στιγμή. Αυτός είναι να διενεργούμε τακτική συντήρηση της αποχέτευσης. Με προληπτική μεθοδική παρατήρηση της λειτουργίας των αγωγών του αποχετευτικού δικτύου προλαβαίνουμε τα χειρότερα πριν συμβούν. Συνήθως δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στα σημεία που στο παρελθόν είχαμε συμπτώματα και αδυναμίες στη ροή των υδάτων.

  Με αυτό το τρόπο εκτός της πρόληψης προβλημάτων που ήδη έχουμε υπόψιν μας από το παρελθόν, ανακαλύπτουμε βλάβες και φθορές όπως και ζημιές από το περιβάλλον που ζούμε όπως οι ρίζες δέντρων. Σε αυτή τη περίπτωση σας ενημερώνουμε για πιθανά μελλοντικά προβλήματα που μπορεί να έχετε και με την άδεια σας τα επιλύουμε επιτόπου. Επίσης σας δίνουμε πολύτιμες πληροφορίες και συμβουλές που καλό είναι να γνωρίζετε.

  Η καλή συντήρηση της αποχέτευσης είναι μια πολύ σημαντική υπηρεσία. Τα παραμελημένα δίκτυα μπορούν να παρουσιάσουν εύκολα φραγή και βλάβες κάτι που έχει πολύ αρνητικά αποτελέσματα σε περιπτώσεις έντονων βροχών.

  Μετά από ακραία καιρικά φαινόμενα μπορεί να προκληθούν πλημμύρες σε υπόγεια, φωταγωγούς, γκαράζ, αποθήκες και γενικά σε σχετικά ευπαθείς κτηριακές εγκαταστάσεις. Εμείς και σε αυτό το ενδεχόμενο παρέχουμε αντλήσεις υδάτων με υπερσύγχρονες αντλίες αναρρόφησης και ειδικά βυτιοφόρα φορτηγά.

  Συντήρηση αποχέτευσης στου Ρέντη
  Συντήρηση αποχέτευσης στου Ρέντη

  Να είστε βέβαιοι ότι η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΕΝΤΗ σας προσφέρει άκρως επαγγελματικές και αξιόπιστες υπηρεσίες για κάθε μέγεθος εργασίας σε γραμμές αποχέτευσης. Σε οικιακούς, επαγγελματικούς και δημόσιους χώρους σε όλη την ευρύτερη περιοχή. Μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα λάβετε μια γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση για καθαρισμούς, συντηρήσεις και αποφράξεις αποχετεύσεων. Το ευρύ φάσμα των υπηρεσιών μας προσφέρεται σε:

  • σπίτια
  • καταστήματα
  • γραφεία,
  • μεγάλα εμπορικά κτίρια
  • πολυκατοικίες
  • στρατόπεδα
  • νοσοκομεία κλπ.

  Απολυμάνσεις στο Ρέντη

  Όταν μας καλείτε για οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει με την αποχέτευση σας στόχος μας είναι να σας παρέχουμε το πιο ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών. Αν για παράδειγμα κατά την απόφραξη ενός φρεατίου αποκαλυφθούν τεράστιοι πληθυσμοί από κατσαρίδες ή τρωκτικά μπορούμε να επέμβουμε και σε αυτό. Έχουμε εκπαιδευτεί κατάλληλα και έχουμε τον πιο εξειδικευμένο τεχνικό εξοπλισμό για να εφαρμόζουμε και επαγγελματικές απολυμάνσεις στου Ρέντη. Αντιμετωπίζουμε κάθε είδους παράσιτο όπως κατσαρίδες, ποντίκια, κοριούς, ψύλλους, μυρμήγκια, ιούς και μικρόβια.

  Εξυπηρετούμε όλα τα γύρω προάστια

  Μπορείτε να καλέσετε την εταιρεία μας για αποφράξεις αποχετεύσεων και σε όλες τις περιοχές του Πειραιά. Με άμεση διαθεσιμότητα αποφρακτικών συνεργείων πετυχαίνουμε πάντα να είμαστε στον χώρο που αντιμετωπίζετε πρόβλημα σε λιγότερο από 20 λεπτά. Η ταχύτητα αντίδρασης μας στην κλήση σας σε συνδυασμό με τις πιο άρτιες τεχνικές που σας παρέχουμε, κάνει την απόφραξη της αποχέτευσης σας κάτι πολύ σύντομο.

  Πληροφορίες για την περιοχή Ρέντη

  Ο Άγιος Ιωάννης Ρέντης είναι προάστιο του Πειραιά. Βρίσκεται βορειοανατολικά από το κέντρο του Πειραιά και νοτιοδυτικά από το κέντρο της Αθήνας, ενώ χωρίζεται στην οικιστική ζώνη, η οποία κατέχει μικρό ποσοστό της περιοχής και είναι πυκνοκατοικημένη, και στην βιομηχανική, στην οποία εδρεύουν αρκετές εταιρίες που μετατρέπουν την περιοχή σε ένα δημοφιλές εμπορικό κέντρο της μητροπολιτικής περιοχής της Αττικής. Από το 2011, αποτελεί τμήμα του Δήμου Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

  Scroll to Top