ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ – 210 400 5111

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ είναι δίπλα σας από το 1973. Υποψιάζεστε έχετε βουλωμένη αποχέτευση ή ότι οι υδρορροές των ομβρίων υδάτων ή οτιδήποτε άλλο έχει φράξει ή παρεμποδίζεται; Τότε επικοινωνήστε με την μαζί μας να εξετάσουμε και να λύσουμε το πρόβλημα. Όσο καθυστερείτε μια απόφραξη, τόσο υψηλότερος είναι ο κίνδυνος βλαβών και η κατάσταση για εσάς γίνεται ακόμη πιο δύσκολη. Είναι προτιμότερο να αντιμετωπίζετε τέτοια προβλήματα έγκαιρα και άμεσα.

Η έλλειψη καθαρής και ελεύθερης ροής του αποχετευτικού δικτύου του σπιτιού σας δημιουργεί σοβαρές ζημιές. Επίσης θέτει σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια της οικογένειάς σας. Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ για κάθε ζήτημα που επιβάλλεται η απόφραξη της αποχέτευσης.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ είναι δίπλα σας για να σας απαλλάξει κάθε πρόβλημα αποχέτευσης.  Με την εμπειρία και τα τεχνολογικά μέσα και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτει, θα φροντίσει να αποκαταστήσει οποιοδήποτε πρόβλημα.

Βουλωμένος νιπτήρας, βουλωμένο σιφώνι, νεροχύτης η φρεάτιο είναι το ίδιο για μας, το ξεβουλώνουμε με απόλυτη αποτελεσματικότητα. 

Τα συνεργεία μας θα πραγματοποιήσουν έναν ενδελεχή έλεγχο στο αποχετευτικό δίκτυο μέσω κάμερας υψηλής ευκρίνειας. Έτσι θα δείτε με κάθε λεπτομέρεια την κατάσταση του δικτύου και αν υπάρχουν ζημιές και που.  Εμείς θα σας δείξουμε πως ξεβουλώνει μόνιμα η αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ τη στιγμή της παρουσίασης του προβλήματος.  Πολύ συχνά τα χαρτιά ή τα μωρομάντηλα που πετάμε στην τουαλέτα, προκαλούν προβλήματα, καθώς έχουν την τάση να συσσωρεύονται και να μπλοκάρουν τις σωληνώσεις του φρεατίου. Μπορεί να φαίνεται εύκολο αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα από τα πιο δύσκολα σημεία να καθαριστεί. Αν υπάρχει βουλωμένη αποχέτευση, το νερό της τουαλέτα σας δεν έχει έξοδο διαφυγής και μπορεί να δημιουργηθεί υπερχείλιση και απαιτεί άμεση απόφραξη του συστήματος της αποχέτευσης σας. Μια βουλωμένη αποχέτευση της κουζίνας μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα σε ένα νοικοκυριό ή στο περιβάλλον ενός γραφείου.

Μερικές φορές το συσσωρευμένο νερό προκαλεί κάποια δυσάρεστες οσμές, επειδή έχει βουλώσει ο σωλήνας αποχέτευσης. Αυτή η δυσωδία να προέρχεται μέσα από αυτόν το σωλήνα. Εάν παρατηρήσετε κάτι τέτοιο, ειδικά από το νιπτήρα ή τη μπανιέρα, είναι πιθανό να έχουν συσσωρευτεί υλικά, όπως τρίχες, οργανικά απόβλητα, ή άλλα δύσοσμα υλικά. Πριν φράξει εντελώς το δίκτυο αποχέτευσης, μπορεί να παρατηρήσετε μια διαφορά στην αποστράγγιση του νερού. Αν παρατηρείτε συγκέντρωση νερού γύρω από τα πόδια σας, όταν κάνετε ντους, είναι πιθανό να υπάρχει εμπόδιο στους σωλήνες αποχέτευσης. Εάν παρατηρήσετε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις, μπορείτε να μας καλέσετε για αποφράξεις στο Μοσχάτο και τις γύρω περιοχές. Αφήνοντας αυτά τα προβλήματα άλυτα μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρές βλάβες στα υδραυλικά σας συστήματα και να προκαλέσουν πλημμύρες στο χώρο σας.

ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ
ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Αν δοκιμάσατε τις εύκολες λύσεις αλλά το πρόβλημα επιμένει τότε η απόφραξη είναι κάτι που πρέπει να γίνει από τους επαγγελματίες στις αποφράξεις. Τα διάφορα χημικά καθαριστικά αποχέτευσης που κυκλοφορούν στο εμπόριο, είναι συνήθως μια κακή ιδέα. Μπορεί να προκαλέσουν πρόβλημα στην υγεία σας, μπορεί να βλάψουν τους σωλήνες των υδραυλικών σας εγκαταστάσεων και σίγουρα δεν θα σας λύσουν και το πρόβλημα. Έτσι αν χρειάζεστε ξεβούλωμα της αποχέτευσης, απευθυνθείτε στους εξειδικευμένους τεχνικούς μας.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Οι επαγγελματίες τεχνικοί της επιχείρησης ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ μπορούν να σας δώσουν ξεκάθαρη εικόνα του προβλήματος και να το αντιμετωπίσουν με αποτελεσματικότητα. Με εξελιγμένα διαγνωστικά μέσα εντοπίζουμε το ακριβές σημείο που υπάρχει πρόβλημα. Ακόμη και σε σημεία που είναι αδύνατο να έχουμε πρόσβαση με γυμνό μάτι. Με την άδεια σας θα ξεκινήσουμε όλες τις κατάλληλες ενέργειες για να επιτύχουμε την απόφραξη της αποχέτευσης. Ανάλογα με τη παλαιότητα και τη γενικότερη κατάσταση του δικτύου σας θα κρίνουμε ποια είναι η πιο κατάλληλη μέθοδος αντιμετώπισης.

Η απόφραξη με τη χρήση πιεστικών μηχανημάτων υδροβολής είναι ο ποιο συνηθισμένος τρόπος αντιμετώπισης για να γίνει ο καθαρισμός της αποχέτευσης. Η ρίψη νερού με πίεση θα καθαρίσει όλα τα επίμονα λύματα από σαπούνι, πέτρες, πουρί και μπάζα που έχουν συσσωρευτεί και προκαλούν την απόφραξη του σωλήνα. Αυτή η μέθοδος μπορεί να καθαρίσει την λάσπη και τα συντρίμμια, που χρειάζονται χρόνο, αποκαθιστώντας έτσι την ομαλή ροή του νερού και των λυμάτων μέσα από το δίκτυο αποχέτευσης και μακριά από το σπίτι σας. Έτσι τα εξαλείφουμε και αποκαθιστούμε τη ροή των λυμάτων από το σπίτι σας στο δημόσιο αποχετευτικό δίκτυο.

Η υδροβολή είναι μια μέθοδος κατάλληλη για κάθε είδους αποφράξεις αποχετεύσεων, που χρησιμοποιεί υψηλή πίεση νερού, για να διασπάσει τα εμπόδια στην γραμμή αποχέτευσης. Τα ρεύματα ύδατος υψηλής πίεσης δρουν σαν ένα εργαλείο κοπής, κόβοντας αποτελεσματικά τις ρίζες δέντρων και κονιορτοποιώντας τα ιζήματα και τα οργανικά συντρίμμια. Η κύρια γραμμή αποχέτευσης στην ιδιοκτησία σας μπορεί να αναπτύξει εμπλοκές. Αυτές μπορεί να αποτελέσουν σημαντικό εμπόδιο στη ροή των λυμάτων από την ιδιοκτησία σας στο σύστημα αποχέτευσης της πόλης.

Η χρήση ηλεκτροκίνητου περιστροφικού μηχανήματος είναι μια άλλη ενδεδειγμένη και αξιόπιστη λύση. Μια περιστρεφόμενη κεφαλή κοπής που σπρώχνεται προσεκτικά από τον τεχνικό μας καθαρίζει το φραγή του σωλήνα και επαναφέρει τη φυσική ροή των υδάτων. Αυτή η λύση είναι πιο δημοφιλής σε ταλαιπωρημένα δίκτυα που μπορεί να τραυματιστούν από ρίψη νερού με υψηλή πίεση.

Τέλος μπορούμε να σας παρέχουμε και αποφράξεις από ρίζες δέντρων στο Μοσχάτο. Με πανίσχυρα ριζοκοπτικά μηχανήματα μπορούμε να αποβάλλουμε τις ρίζες που πλήττουν ανεπανόρθωτα την αποχέτευση σας.

Έλεγχος σωληνώσεων με κάμερα στο Μοσχάτο

Η Αποφράξεις Μοσχάτο σας προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη και αξιόπιστη λύση παρέχοντας σας και αποφράξεις με κάμερα. Με ισχυρό φωτισμό η κάμερα εισχωρεί στη σωλήνα λαπαροσκοπικά επιτρέποντας μας να βλέπουμε τα πάντα στην οθόνη. Η κάμερα έχει το μέγεθος κάμερας κινητού τηλεφώνου και είναι κολλημένη σε ένα ελαστικό μεταλλικό καλώδιο. Εισχωρεί σαν φίδι στις σωληνώσεις και με τους κατάλληλους χειρισμούς του τεχνικού μας εντοπίζει το σημείο φραγής που προκαλεί το πρόβλημα στην ομαλή ροή του νερού. Με αυτό το τρόπο καταφέρνουμε να έχουμε πλήρη εικόνα σε πραγματικό χρόνο.

Με τις επαγγελματικές υπηρεσίες μας βρίσκουμε λύσεις για την αποκατάσταση της λειτουργίας της γραμμής αποχέτευσης του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Άμεσα, γρήγορα και οικονομικά και προλαμβάνουμε μελλοντικές συσσωρεύσεις οργανικών υλικών που προκαλούν δαπανηρές ζημιές. Οι τεχνικοί μας χρησιμοποιούν την πιο πρόσφατη τεχνολογία κάμερας επιθεώρησης της αποχέτευσης για να έχουν σαφή πρόσβαση στους σωλήνες.

Έλεγχος σωληνώσεων με κάμερα
Έλεγχος σωληνώσεων με κάμερα

Οι αποφράξεις με κάμερα στο Μοσχάτο μας γλιτώνουν από πολύ χρόνο γιατί γίνεται άμεση διάγνωση της αιτίας. Η δουλειά μας γίνεται καθαρά χωρίς να επεμβαίνουμε στο πάτωμα ή σε άλλα σημεία του χώρου σας προσπαθώντας να αποκτήσουμε πρόσβαση στο φραγμένο σημείο. Με την χρήση της μπορούμε να ανιχνεύσουμε βουλώματα, σπασίματα αγωγών και ύπαρξη ριζών από δέντρα που φθείρουν την αποχέτευση σας. Το σημαντικότερο προτέρημα όμως είναι πως μας επιτρέπει να έχουμε καθαρή εικόνα στα πιο δύσκολα για να έχουμε πρόσβαση σημεία. Η επιθεώρηση μας είναι εξονυχιστική και η ενημέρωση σας από εμάς λεπτομερέστατη. Στο τέλος κάθε εφαρμογής έχουμε τη δυνατότητα να σας παρέχουμε και τη λήψη βίντεο που καταγράψαμε σε memory stick. Αν η αποχέτευση σας δείχνει ξανά ύποπτα συμπτώματα εσείς θα έχετε πλήρη ιστορικό της κατάστασης της.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή που σας παρέχουμε μπορεί να δώσει άμεση λύση για:

 • Απόφραξη της λεκάνης
 • Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας
 • Απόφραξη του νιπτήρα
 • Βουλωμένη αποχέτευση της κουζίνας
 • Αποφράξεις φρεατίων
 • Βουλωμένο σιφώνι δαπέδου
 • Βουλωμένο σιφώνι μπαλκονιού
 • Βουλωμένο σιφώνι μπανιέρας
 • Γενικά αποφράξεις κάθε είδους σιφωνιών της αποχέτευσης

Γιατί να μας επιλέξετε για αποφράξεις στο Μοσχάτο, χρήσιμες πληροφορίες

Μπορούμε να αναλάβουμε κάθε είδους αποφράξεις αποχετευτικών δικτύων στο Μοσχάτο. Έχουμε την κατάλληλη υποδομή και τεχνικά μέσα να αντιμετωπίσουμε πρόβλημα αποχέτευσης. Μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε οποιοδήποτε σημείο κριθεί απαραίτητο χάρις τον εξοπλισμό που διαθέτουν τα οχήματα μας. Το κόστος της απόφραξης είναι πάντα το πιο οικονομικό για τις πιο αποτελεσματικές και αξιόπιστες προσφερόμενες  υπηρεσίες. Οι υπηρεσίες μας μπορούν να εφαρμοστούν σε κάθε κτηριακή εγκατάσταση. Αναλαμβάνουμε αποφράξεις σε πολυκατοικίες, επιχειρήσεις, εργοστάσια, νοσοκομεία, σχολεία, αποθήκες, στρατόπεδα και γενικά όπου κριθεί απαραίτητο.

Σε κάθε εφαρμογή σεβόμαστε τον χώρο σας και σας τον παραδίδουμε σε άριστη κατάσταση χωρίς δυσάρεστες οσμές. Η δουλειά μας είναι πάντα αθόρυβη και διακριτική με σεβασμό στο περιβάλλον. Μπορούμε να σας παρέχουμε πολύτιμη συμβουλευτική υποστήριξη για όλες μας τις υπηρεσίες καθώς και για το τι πρέπει γενικά να έχετε υπόψιν σας για την άριστη λειτουργία της αποχέτευσης σας. Αν έχετε απορίες γιατί χρειάζεστε απόφραξη υδρορροής ή απόφραξη σιφωνιού μη διστάσετε να μας ρωτήσετε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας και θα απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας εντός λίγων λεπτών.

Άλλες χρήσιμες υπηρεσίες που σας παρέχουμε

Η επιχείρηση μας εκτός από αποφράξεις δικτύων αποχέτευσης στο Μοσχάτο σας εξυπηρετεί για κάθε υπηρεσία που αφορά το δίκτυο σας. Οι άριστα εκπαιδευμένοι τεχνικοί έχουν την ικανότητα να αντιμετωπίσουν την κάθε πιθανή ανάγκη σας που μπορεί να προκύψει.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
Αποφράξεις και τιμές, είναι πάντα το πρώτο ερώτημα που έρχεται στο μυαλό σας όταν συνειδητοποιείτε πως έχετε ανάγκη από επαγγελματίες τεχνικούς. Ακολουθήστε το άρθρο και μάθετε ποιες είναι οι τιμές αποφρακτικών υπηρεσιών και τι πραγματικά ισχύει.
ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
Ξεβούλωμα αποχέτευσης, πως γίνεται με φυσικούς τρόπους και με υλικά που έχουμε όλοι στο σπίτι μας. Τι να προσέξετε και πως να ξεμπερδέψετε με το πρόβλημα σε λίγα μόλις λεπτά. Ακολουθήστε το άρθρο και μάθετε ότι χρειάζεστε.

Οι πιο βασικοί λόγοι για να επιλέξετε την εταιρία Αποφράξεις Μοσχάτο είναι οι παρακάτω:

 • Στοχεύουμε πάντα για στη μόνιμη λύση στο πρόβλημα της αποχέτευσης που αντιμετωπίζετε.
 • Διενεργούμε αποφράξεις αποχετεύσεων από το 1973 και η εμπειρία μας είναι τεράστια.
 • Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον κλάδο και εφαρμόζουμε μεθόδους  που χρησιμοποιούν οι μεγαλύτερες αποφρακτικές εταιρείες του εξωτερικού.
 • Ανταποκρινόμαστε στη κλήση σας σε λιγότερο από 20 λεπτά με τον πιο πλήρη στόλο φορτηγών στο Μοσχάτο και τις γύρω περιοχές.
 • Σας παρέχουμε τις καλύτερες τιμές για τις πιο ποιοτικές και αποτελεσματικές υπηρεσίες.

Υπάρχει μια ”παρανόηση” όσον αφορά τις τιμές για απόφραξη. Πολλές εταιρείες στο συγκεκριμένο κλάδο ορίζουν το κόστος κάθε απόφραξης εξαρχής κάτι που δεν είναι λογικό και ίσως είναι και ύποπτο. Η αποχέτευση σας και ο λόγος κακής λειτουργίας της διαφέρει από περίπτωση σε περίπτωση. Αναλόγως λοιπόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παράδειγμα η επιθεώρηση με κάμερα ή η χρήση ριζοκοπτικών μηχανημάτων αν ο λόγος του προβλήματος είναι οι ρίζες δέντρων. Αυτοί είναι παράγοντες που διαμορφώνουν (ανεβάζουν ή κατεβάζουν) και τις τιμές. Οι τιμές που δίνουν πολλοί στον κλάδο μας ξεκινούν από 30 ως και 50 ευρώ, στη πορεία αν το θέμα που αντιμετωπίζετε είναι πιο εξεζητημένο ή σας ανεβάζουν τη τιμή ή προσαρμόζουν τις υπηρεσίες τους στο ποσό που συμφωνήσατε αρχικά.  Η εταιρία μας θα εξετάσει με προσοχή το πρόβλημα, θα σας ενημερώσει υπεύθυνα για το κόστος και με την άδεια σας θα προχωρήσει στη λύση του.

Ένας ανέλπιστα εύκολος τρόπος που μπορεί να σας φανεί χρήσιμος στο ξεβούλωμα της λεκάνης είναι η χρήση κόκα κόλας. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι 2 λίτρα κόκα κόλα και ζεστό νερό. Αδειάστε την σιγά σιγά στη λεκάνη και αφήστε την να ενεργήσει για περίπου 2 ώρες. Η κόκα κόλα περιέχει φωσφορικό  οξύ. Δεν είναι τυχαίο το κακό που μπορεί να κάνει στο σμάλτο των δοντιών μας. Μετά από τις 2 ώρες αδειάστε σιγά σιγά 3 λίτρα βραστό νερό στη λεκάνη. Τα αποτελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν.

Υπάρχει μια λύση που με φυσικά μέσα μπορείτε να επιτύχετε το ξεβούλωμα της μπανιέρας. Η μαγειρική σόδα σε συνδυασμό με το ξίδι μπορεί να κάνουν θαύματα. Η αναλογία είναι 1/2 φλιτζάνι σόδα και 1 φλιτζάνι ζεστό ξίδι. Ρίχνετε μέσα στο σιφόνι της μπανιέρας πρώτα τη σόδα και αμέσως από πάνω το ξίδι. Προσοχή γιατί το σκεύασμα προκαλεί αναθυμιάσεις. Κατόπιν, κλείστε το σιφόνι με μια τάπα. Αφήστε το μείγμα να δράσει 1/2 ώρα ενώ φροντίστε να γεμίσετε την μπανιέρα με άφθονο νερό βρύσης. Μετά το μισάωρο, τραβήξτε απότομα την τάπα ώστε να φύγει με πίεση το νερό κάτω.

Καθαρισμός της αποχέτευσης στο Μοσχάτο

Ο καθαρισμός της αποχέτευσης είναι μια από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες που σας παρέχουμε και που έχουν ανάγκη όλα τα δίκτυα. Οι σωληνώσεις επιβαρύνονται καθημερινά με οργανικά λύματα, είδη μπάνιου, χαρτιά, λίπη και κάθε είδους σκουπίδια. Έχει ζωτική σημασία να τις διατηρούμε καθαρές ανά πάσα στιγμή γιατι η συσσώρευση λυμάτων λειτουργεί προσθετικά στο χρόνο. Εφαρμόζοντας εργασίες υδροβολής με ισχυρή πίεση νερού και καθαρισμό με ηλεκτροκίνητα περιστροφικά μηχανήματα εξασφαλίζουμε την απόλυτη καθαριότητα στους αγωγούς της αποχέτευσης όλο το χρόνο.

Ένας επαγγελματικός καθαρισμός στην αποχέτευση σας είναι η καλύτερη λύση αντιμετώπισης και πρόληψης προβλημάτων στο σύστημα ενός αποχετευτικού δικτύου. Μην αφήνετε ένα πρόβλημα που λύνεται με ένα απλό κόστος, να σας κοστίσει υπέρογκα ποσά, γιατί αγνοήσατε το πρόβλημα ή διαλέξατε μια λανθασμένη ή προσωρινή λύση για το σύστημα της αποχέτευσης σας. Θα σας λύσουμε κάθε απορία και θα σας βρούμε την λύση που ταιριάζει στις ανάγκες του προβλήματός σας.

Τακτική συντήρηση της αποχέτευσης

Υπάρχει ένας σίγουρος τρόπος για να ξέρουμε πως η αποχέτευση μας λειτουργεί εξαιρετικά κάθε στιγμή. Αυτός είναι να διενεργούμε τακτική συντήρηση της αποχέτευσης. Με προληπτική μεθοδική παρατήρηση της λειτουργίας των αγωγών του αποχετευτικού δικτύου προλαβαίνουμε τα χειρότερα πριν συμβούν. Συνήθως δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στα σημεία που στο παρελθόν είχαμε συμπτώματα και αδυναμίες στη ροή των υδάτων.

Με αυτό το τρόπο εκτός της πρόληψης προβλημάτων που ήδη έχουμε υπόψιν μας από το παρελθόν, ανακαλύπτουμε βλάβες και φθορές όπως και ζημιές από το περιβάλλον που ζούμε όπως οι ρίζες δέντρων. Σε αυτή τη περίπτωση σας ενημερώνουμε για πιθανά μελλοντικά προβλήματα που μπορεί να έχετε και με την άδεια σας τα επιλύουμε επιτόπου. Επίσης σας δίνουμε πολύτιμες πληροφορίες και συμβουλές που καλό είναι να γνωρίζετε.

Μια κακοσυντηρημένη αποχέτευση στα πρώτα έντονα καιρικά φαινόμενα μπορεί να φράξει πιο εύκολα και να μας πλημμυρίσει διάφορους χώρους. Αποθήκες, υπόγεια, γκαράζ και φωταγωγοί είναι κάποια παραδείγματα. Εμείς σε αυτή τη περίπτωση σας παρέχουμε άντληση υδάτων με ειδικά βυτιοφόρα και αντλίες απορρόφησης υδάτων.

Συντήρηση αποχέτευσης στο Μοσχάτο
Συντήρηση αποχέτευσης στο Μοσχάτο

Απολυμάνσεις στο Μοσχάτο

Όταν μας καλείτε για οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει με την αποχέτευση σας στόχος μας είναι να σας παρέχουμε το πιο ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών. Αν για παράδειγμα κατά την απόφραξη ενός φρεατίου αποκαλυφθούν τεράστιοι πληθυσμοί από κατσαρίδες ή τρωκτικά μπορούμε να επέμβουμε και σε αυτό. Έχουμε εκπαιδευτεί κατάλληλα και έχουμε τον πιο εξειδικευμένο τεχνικό εξοπλισμό για να εφαρμόζουμε και επαγγελματικές απολυμάνσεις στο Μοσχάτο. Αντιμετωπίζουμε κάθε είδους παράσιτο όπως κατσαρίδες, ποντίκια, κοριούς, ψύλλους, μυρμήγκια, ιούς και μικρόβια.

Καλύπτουμε σε πολύ λίγο χρόνο όλα τα γύρω προάστια

Η εταιρεία μας σας εξυπηρετεί για αποφράξεις αποχετεύσεων σε όλα τα γύρω προάστια. Με άμεση διαθεσιμότητα αποφρακτικών συνεργείων πετυχαίνουμε πάντα να είμαστε στον χώρο που αντιμετωπίζετε πρόβλημα σε λιγότερο από 20 λεπτά. Η ταχύτητα αντίδρασης μας στην κλήση σας σε συνδυασμό με τις πιο άρτιες τεχνικές που σας παρέχουμε, κάνει την απόφραξη της αποχέτευσης σας κάτι πολύ σύντομο. Παρακάτω είναι ορισμένες από τις πιο σημαντικές περιοχές που εξυπηρετούμε.

Πληροφορίες περιοχής

Το Μοσχάτο είναι δημοτική ενότητα και έδρα του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, στην περιφέρεια του Νοτίου Τομέως στην Αττική. Βρίσκεται σε προνομιακή θέση, περιβαλλόμενο από τον Κηφισό και τον Ιλισσό, ενώ νοτίως βρέχεται από το Σαρωνικό. Το βόρειο τμήμα του διασχίζουν οι γραμμές των ΗΣΑΠ και η οδός Πειραιώς που το χωρίζουν από τη βιομηχανική περιοχή του δήμου (Βι.Πε.) όπου υπάρχουν βιοτεχνίες υποδημάτων, ενδυμάτων, τροφίμων, κεραμικών και οικοδομικών υλικών.

Scroll to Top