ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ: Η εταιρεία Αποφράξεις Πειραιάς σας παρέχει επαγγελματική απόφραξη αποχέτευσης με εγγυημένα αποτελέσματα σας εξυπηρετούμε σε ελάχιστο χρόνο με άμεση ανταπόκριση στη κλήση σας. Παρακάτω θα δούμε γιατί να προτιμήσετε μία επαγγελματική απόφραξη αποχέτευσης και ποια είναι κυριότερα τα είδη των αποφράξεων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ, ΟΦΕΛΗ

Ας δούμε ποιοι είναι οι βασικοί λόγοι που χρειάζεστε επαγγελματική απόφραξη της αποχέτευσης. Αρχικά μόνο με μεγάλη εμπειρία και κατάλληλο εξοπλισμό μπορείτε να διαγνώσετε το ακριβές πρόβλημα της αποχέτευσης. Εμείς με προηγμένα διαγνωστικά μέσα έχουμε πλήρη εικόνα και κοιτάμε κατευθείαν στη ρίζα του προβλήματος

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Στην εταιρεία μας χρησιμοποιούμε μόνο οικολογικές μεθόδους, τα επικίνδυνα χημικά παρασκευάσματα που κάνουν κακό στο περιβάλλον αλλά και στις σωληνώσεις του δικτύου, είναι κάτι άγνωστο για εμάς. Κατά την απόφραξη της αποχέτευσης δεν θα επιδεινώσουμε το πρόβλημα αλλά θα το λύσουμε. Πολλές φορές οι κοινοί τρόποι προσέγγισης περιπλέκουν χειρότερα τα πράγματα.

Οι εργασίες μας θα είναι καθαρές χωρίς περιττές κινήσεις. Επίσης δεν θα έχετε δυσάρεστες μυρωδιές σε καμία φάση των εργασιών μας. Τέλος έχουμε εξιδανικευμένες λύσεις για κάθε είδους απόφραξη της αποχέτευσης.

Είδη απoφράξεων

Ας δούμε ποια είναι τα πιο κοινά είδη αποφράξεων που αντιμετωπίζουν όλες οι κατοικίες και επιχειρήσεις, αργά ή γρήγορα. Εμείς έχουμε πάντα ως βασικό στόχο να σας εξασφαλίσουμε μόνιμα αποτελέσματα

Αποφραξη φρεατίου

Τα φρεάτια φράζουν πολύ συχνά ιδιαίτερα σε περιπτώσεις έντονων καιρικών φαινομένων. Ρόλο παίζει και η κακή συντήρηση του γενικού δικτύου της αποχέτευσης. Χρησιμοποιώντας σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα υδροβολής σας δίνουμε τη λύση.

Στη περίπτωση που χρειάζεστε απόφραξη φρεατίου από ρίζες δέντρων, θα τα καθαρίσουμε με υπερσύγχρονα ριζοκοπτικά μηχανήματα.

Απόφραξη σιφωνιού

Τα σιφώνια υπάρχουν σε πολλά σημεία στο σπίτι μας, στην τουαλέτα, στην κουζίνα, ή και στο μπαλκόνι. Με τη χρήση περιστροφικού μηχανήματος μπορούμε να καθαρίσουμε τα σιφώνια από φύλλα σκόνες τρίχες και ότι άλλο μπει εμπόδιο στην ομαλή ροή των υδάτων.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει: Απόφραξη σιφωνιού, πως να το κάνετε μόνοι σας

Απόφραξη αποχέτευσης της κουζίνας

Η απόφραξη αποχέτευσης της κουζίνας μπορεί να επιλυθεί πολύ γρήγορα με άριστες γνώσεις της αιτίας. Ξέρουμε πώς θα κινηθούμε για να καθαρίσουμε την αποχέτευση σας από λίπη, υπολείμματα τροφών, απορρυπαντικό και άλλων σκουπιδιών.

Η αποχέτευση της κουζίνας μπορεί να βουλώσει πολύ εύκολα γι’ αυτό εκτός από την άμεση απόφραξη θα σας ενημερώσουμε και για το ποια μέτρα να παίρνετε προληπτικά.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει: Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας, πως να το κάνετε μόνοι σας

Απόφραξη αποχέτευσης κουζίνας
Απόφραξη αποχέτευσης κουζίνας

Απόφραξη αποχέτευσης της τουαλέτας – μπάνιου

Η απόφραξη λεκάνης τουαλέτας είναι από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που φέρνουμε εις πέρας. Μπορούμε να καθαρίσουμε τις σωληνώσεις από τρίχες, σαπούνι, είδη μπάνιου και φυσικά οργανικά λήμματα. Η εργασία μας θα γίνει χωρίς οσμές και θα σας προμηθεύσουμε και με βίντεο λήψης από τη διαγνωστική κάμερα αν είναι πιο εξεζητημένη περίπτωση.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει: Απόφραξη μπανιέρας, πως να το κάνετε μόνοι σας

Απόφραξη υδρορροής

Οι αποφράξεις υδρορροών είναι άλλη μία περίπτωση που συναντάμε συχνά. Τα φύλλα το χώμα τα περιττώματα από πουλιά και κάθε είδους σκουπίδι, συσσωρεύονται στις υδρορροές και της μπλοκάρουν. Με τη χρήση του ηλεκτρικού περιστροφικού μηχανήματος τις καθαρίζουμε και επαναφέρουμε την κανονικότητα στη ροή του νερού.

Οι υδρορροές είναι σημαντικό να διατηρούνται σε καλή κατάσταση γιατί αν δεν διαφεύγουν τα νερά, σε περίπτωση έντονων βροχοπτώσεων μπορεί να προκληθούν πλημμύρες. Αν έχετε φωταγωγό, υπόγειο γκαράζ ή γενικά η οικία σας δεν είναι καινούρια πρέπει να το έχετε υπόψιν σας.

Επιλέξτε μας για κάθε είδους απόφραξη

Μπορούμε να σας παρέχουμε κάθε είδους απόφραξη, 24 ώρες τη μέρα, Κυριακές και αργίες. Ο χρόνος που ανταποκρινόμαστε στις κλήσεις σας είναι πολύ μικρός γιατί έχουμε διαθέσιμα αποφρακτικά συνεργεία ανά πάσα στιγμή για να σας εξυπηρετήσουν. Στο τέλος των εφαρμογών μας θα σας συμβουλέψουμε για να μην αντιμετωπίσετε πάλι τα ίδια προβλήματα.

Scroll to Top