ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ, ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ, ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ: Το πιο σύνηθες ερώτημα για κάποιον που αντιμετωπίζει κάποιο αποχετευτικό πρόβλημα είναι ποιο θα είναι το κόστος της απόφραξης. Σε αυτή τη σελίδα θα αναλύσουμε τι καθορίζει τις τιμές, που κυμαίνονται, πως πολλές φορές ο πελάτης μπορεί να βρεθεί προ εκπλήξεων και ποια είναι η πραγματικότητα. Η εταιρεία μας θα σας απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα.

ΧΡΕΙΑΣΕΣΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ;

Αν χρειάζεστε αποφράξεις και δεν γνωρίζετε τις τιμές θα σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε μια πλήρη εικόνα. Υπάρχει μια ”παρανόηση” όσον αφορά το κόστος απόφραξης καθώς οι τιμές δεν είναι στάνταρ ποτέ. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που θα κρίνουν τη τελική τιμή. Οι παράγοντες είναι οι παρακάτω.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΙΜΕΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΙΜΕΣ

Το είδος της απόφραξης: Αν το φραγή υφίσταται στη τουαλέτα, σε φρεάτιο η σε σωλήνα στα έγκατα του δικτύου η τιμή διαφοροποιείται. Το πρόβλημα πολλές φορές μπορεί να είναι επιφανειακό ή πολύ σύνθετο, σε αυτή τη περίπτωση μιλάμε για κάτι διαφορετικό που επηρεάζει και τη τιμή.

Η μέθοδος της απόφραξης: Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι για την αντιμετώπιση κάθε μπλοκαρισμένης αποχέτευσης. Ανάλογα τη περίπτωση χρησιμοποιούμε και την πιο κατάλληλη μέθοδο. Τι σημαίνει αυτό; Σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τη μέθοδο της υδροβολής. Σε άλλες τη χρήση ηλεκτροκίνητου περιστροφικού μηχανήματος για να καθαρίσουμε τα τοιχώματα των σωλήνων. Αν οι ρίζες δέντρων μπλοκάρουν τις σωλήνες θα χρησιμοποιήσουμε ριζικοπτικά μηχανήματα. Αν δεν μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στο φραγμένο σημείο θα κάνουμε χρήση ειδικής κάμερας διάγνωσης για να μην επέμβουμε στο περιβάλλον του χώρου σας.

Τέλος για αποφρακτικές εταιρείες σαν τη δική μας που παρέχουν τις υπηρεσίες τους όλο το 24ωρο, πολύ σημαντικό ρόλο παίζει αν η κλήση σας είναι τη μέρα ή τη νύχτα όσον αφορά το κόστος.

Όλοι αυτοί οι παράγοντες επηρεάζουν και τις τιμές για την απόφραξη της αποχέτευσης σας. Που κυμαίνονται όμως οι τιμές;

Τελικά ποιο είναι το κόστος της απόφραξης;

Πολλές εταιρείες στον κλάδο σας ανακοινώνουν εξαρχής την τιμή απόφραξης.  Οι τιμές που σας δίνουν ξεκινούν από 20, 30 ως και 50 ευρώ. Η ουσία όμως είναι πως πολλές φορές το ζήτημα που αντιμετωπίζετε δεν αντικατοπτρίζει αυτό το κόστος. Σε αυτή τη περίπτωση ή σας ανακοινώνουν μια εντελώς διαφορετική τιμή ή προσαρμόζουν τις υπηρεσίες τους σε αυτό το κόστος, κάτι που δεν θέλετε. Η εταιρεία Αποφράξεις Πειραιάς δεν θα σας πει ποτέ ανεύθυνα κάποια τιμή πριν την επίσκεψη. Για εμάς προέχει πάντα η μόνιμη λύση στο πρόβλημα σας, γι’ αυτό πρώτα θα εξετάσουμε τη περίπτωση σας και έπειτα θα σας ανακοινώσουμε την τιμή που θα αφορά την οριστική επίλυση του. Οι τιμές μας είναι πάντα οι πιο οικονομικές για τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες στον κλάδο μας. Εμείς φροντίζουμε να μην επαναληφθεί ποτέ το ίδιο πρόβλημα.

Scroll to Top