ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ – 210 400 5111

Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ είναι μια σημαντική επένδυση για ένα σπίτι με υψηλής ποιότητας αποχετευτικό δίκτυο.  Είναι απαραίτητη επειδή σας γλιτώνει από περιττά έξοδα και καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Η συντήρηση της αποχέτευσης ξεκινάει με τον καθαρισμό όλων των σωλήνων του χώρου σας με όλα τα κατάλληλα μέσα που διαθέτουμε.

Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στις αποχετεύσεις στο μπάνιο και την κουζίνα. Είναι οι χώροι οι οποίοι παρουσιάζουν τα πιο συχνά προβλήματα. Εκεί βρίσκονται τα πιο επιβαρυμένα συστήματα αποχέτευσης. Συνήθως είναι βουλωμένα και χρειάζονται επαγγελματικό καθαρισμό, λόγω υπερβολικής καθημερινής χρήσης. Καλέστε μας για ενημέρωση ή για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΠΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ;

Γιατί είναι καλό να προγραμματίζεται τη τακτική ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ: Ένα από τα κύρια έξοδα που μπορεί να έχει ένας ιδιοκτήτης σπιτιού προέρχεται από ένα σύστημα αποχέτευσης που δεν έχει συντηρηθεί σωστά. Εάν το σύστημα βρίσκεται στην ιδιοκτησία σας, η εταιρεία ύδρευσης δεν είναι υπεύθυνη για τη συντήρησή της. Κάτι που οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού δεν γνωρίζουν για την περιουσία τους.

Στη τακτική συντήρηση της αποχέτευσης σας  θα εξετάσουμε τη κατάσταση του δικτύου σας εξονυχιστικά. Με εξελιγμένα διαγνωστικά μέσα που χρησιμοποιούμε και στις αποφράξεις με κάμερα, θα εντοπίσουμε παθογόνα σημεία στις σωληνώσεις. Θα τα διορθώσουμε πριν προκαλέσουν πρόβλημα. Οι συντηρήσεις αποχετεύσεων είναι πολύ χρήσιμες κυρίως για παλιά ταλαιπωρημένα δίκτυα που μας έχουν προκαλέσει προβλήματα στο παρελθόν. Παρόλα αυτά είναι ένας αξιόπιστος τρόπος για να φροντίσετε να έχετε πάντα ένα δίκτυο αποχέτευσης άριστης ποιότητας.

Ο τακτικός καθαρισμός της αποχέτευσης που διενεργείται κατά τη συντήρηση, διατηρεί τις σωληνώσεις σαν καινούριες  και σας εξοικονομεί χρήματα και χρόνο

Καλέστε τους εκπροσώπους της εταιρείας μας για ένα πρόγραμμα μίας μηνιαίας, προληπτικής συντήρησης της αποχέτευσης.  Σας εξυπηρετούμε στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να αποφύγετε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και να αντιμετωπίζετε τα ζητήματα της αποχέτευσης, πριν αυτά ξεφύγουν από κάθε έλεγχο.

Συντηρήσεις αποχετεύσεων στις πιο οικονομικές τιμές

Η εταιρεία Αποφράξεις Πειραιάς σας παρέχει τις πιο οικονομικές τιμές για συντηρήσεις αποχετεύσεων. Με εξατομικευμένες υπηρεσίες στα μέτρα των αναγκών σας κανονίζουμε και τη συχνότητα συντήρησης. Σας δίνουμε πλήρη εικόνα της  αποχέτευσης σας και διαφυλάσσουμε την άριστη λειτουργία της. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας και θα απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας εντός λίγων λεπτών.

Scroll to Top