ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Οι κίνδυνοι που μπορεί να προκύψουν από την εμφάνιση εντόμων και παρασίτων σε οικίες και εργασιακούς χώρους, είναι πολλοί. Τα παράσιτα ποικίλλουν στην ανάπτυξή τους βάσει της τοποθεσίας, των περιβαλλοντολογικών συνθηκών και της δραστηριότητας μιας επιχείρησης, οργανισμού ή οικίας. Κατσαρίδες, ψύλλοι, κοριοί, μυρμήγκια, κουνούπια, σαρανταποδαρούσες, κοτόψειρες, ποντίκια και ερπετά είναι κάποια από αυτά. Τα περισσότερα είναι επικίνδυνα από υγειονομικής άποψης επειδή μεταφέρουν ιούς, μικρόβια και βακτήρια που αναπτύσσονται στο περιβάλλον. Η μόνη σωστή λύση ώστε να τα αποφύγουμε, είναι οι ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ. Κάθε έντομο και κάθε παράσιτο, αντιμετωπίζεται με τα κατάλληλα φάρμακα και τεχνικές. Πρέπει να απευθυνθείτε σε ειδικές επαγγελματικές εταιρείες απολύμανσης γιατί δεν αντιμετωπίζονται ούτε εξοντώνονται με τα προϊόντα που θα βρείτε εσείς στο εμπόριο. Καλέστε μας με ένα κλικ στο 210 400 5111.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Η εταιρεία μας έχει μια μεγάλη εμπειρία πολλών δεκαετιών στο χώρο. Λειτουργεί πάντα με οικολογική συνείδηση και μεγάλη υπευθυνότητα. Ενημερώνεται συνεχώς και εφαρμόζει εξελιγμένες τεχνικές χρησιμοποιώντας προϊόντα αποτελεσματικά που δεν θα βλάψουν ούτε εσάς, ούτε τα κατοικίδιά σας αλλά είναι και φιλικά προσκείμενα στο περιβάλλον. Κάθε απολύμανση συνοδεύεται από το κατάλληλο πιστοποιητικό – εγγύηση, υπογεγραμμένο από το επιστημονικό προσωπικό της εταιρείας. Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις σε κάθε κτίριο και σε κάθε χώρο. Ενδεικτικά να αναφέρουμε κάποιους από αυτούς: σπίτια, σχολεία, νοσοκομεία. παιδικούς σταθμούς, κοινόχρηστους, δημόσιους και επαγγελματικούς χώρους, εργοστάσια, βιοτεχνίες, ξενοδοχεία, καταστήματα, εμπορικά κέντρα κτλ. Η εφαρμογή της απολύμανσης είναι σωστό να πραγματοποιείται τουλάχιστον 2 φορές μέσα στο χρόνο. Έτσι, μηδενίζετε τις πιθανότητες εμφάνισης ανεπιθύμητων εντόμων και παρασίτων. Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε από τα πακέτα απολύμανσης που σας προσφέρει και που είναι απαραίτητα για τη δική σας περίπτωση.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Οι κατσαρίδες είναι παράσιτα αποκρουστικά, αηδιαστικά και πάντοτε ανεπιθύμητα. Αρκετά συχνά γίνονται αιτία για τη μετάδοση πολλών λοιμώξεων και αλλεργιών επειδή σχετίζονται άμεσα με πολλούς παθογόνους οργανισμούς. Οι κατσαρίδες, ταξιδεύουν και αναπαράγονται πάρα πολύ γρήγορα. Ζουν και αναπτύσσονται κάτω από κάθε συνθήκη, φτάνει να υπάρχει τροφή, ζέστη, υγρασία και σκοτάδι. Γι αυτό θα τις συναντήσετε συχνότερα μέσα, κάτω ή πίσω από ντουλάπια και οικιακές συσκευές. Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με μικρή ή μεγάλη κατσαρίδα, απευθυνθείτε σε εμάς. Γνωρίζουμε τον τρόπο ώστε να τις καταπολεμήσει. Αυτό πραγματοποιείται με τον ψεκασμό με ειδικά φάρμακα, καπνιστικά και τοποθέτηση τζελ που θα εξοντώσουν όλες τις κατσαρίδες και τις φωλιές τους. Λειτουργεί καθημερινά και αναλαμβάνει την απολύμανση για κατσαρίδες σε φρεάτια, κοινόχρηστους χώρους, καταστήματα, οικίες, αποθήκες και οποιονδήποτε άλλο χώρο.Καλέστε σήμερα και ενημερωθείτε σχετικά την απολύμανση για κατσαρίδες από τους ειδικούς.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Απολύμανση για μυρμήγκια

Ας μιλήσουμε για μυρμήγκια. Αυτά τα μικρά, αθώα, κοινωνικά, εργατικά και πανέξυπνα έντομα. Η μόνη περίπτωση να μας ενοχλήσουν είναι όταν εγκατασταθούν στο σπίτι ή το κατάστημά μας. Μόνο αν τα δούμε να μπαινοβγαίνουν σε ντουλάπια και συρτάρια θα μιλάμε για μεγάλο μπελά. Αυτό συμβαίνει επειδή τα μυρμήγκια δημιουργούν μεγάλες φωλιές – αποικίες. Κάθε αποικία, αποτελείται από χιλιάδες μέλη. Ο τρόπος που στήνουν την μικρή τους κοινωνία είναι πραγματικά εντυπωσιακός. Μέσα σε αυτή, κάθε μυρμήγκι αναλαμβάνει ένα συγκεκριμένο ρόλο. Ξεκινώντας πάντα από τη βασίλισσά τους η οποία μπορεί να μην είναι μόνο μία. Γι αυτό και τα μυρμήγκια φροντίζουν να την προστατεύουν ιδιαίτερα μέσα στην αποικία τους. Αυτό σημαίνει ότι την έχουν πολύ καλά κρυμμένη. Η σύνθεση της φωλιάς συνεχίζεται με τα θηλυκά που είναι και οι εργάτριες, τα αρσενικά που χρησιμεύουν αποκλειστικά στην αναπαραγωγή και ακολουθούν, τα αυγά, οι προνύμφες και οι νύμφες.

Τα μυρμήγκια μπορούν να αποικίσουν οπουδήποτε φτάνει να έχουν ζέστη, νερό και να βρίσκουν τροφή. Οι φωλιές τους σε πολλές περιπτώσεις, μπορεί να μην είναι εύκολα ανιχνεύσιμες. Φανταστείτε ότι μπορεί να βρίσκονται ακόμα και μέσα στην πιο μικρή χαραμάδα τοίχου. Για να καταπολεμηθούν, ο μόνος σίγουρος τρόπος είναι να αναλάβει μια αξιόπιστη, απολυμαντική εταιρεία. Είμαστε ίσως οι καταλληλότεροι λόγω εμπειρίας. Οι τεχνικοί της, αφού έρθουν στο χώρο σας και τον επιθεωρήσουν θα προχωρήσουν στην απολύμανση για μυρμήγκια με τα ειδικά μέσα που έχουν στη διάθεσή τους. Πρόκειται για σκευάσματα που τα διοχετεύουν μέσω ψεκασμών και τοποθετήσεις ειδικών τζελ που όμως είναι τοξικά αποκλειστικά για τα μυρμήγκια. Όλα της τα σκευάσματα είναι ακίνδυνα για τον άνθρωπο και τα ζώα και φιλικά ως προς το περιβάλλον. Πρόκειται για ελεγμένα και εγκεκριμένα προϊόντα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Κάθε απολύμανση για μυρμήγκια, συνοδεύεται από τα απαραίτητο πιστοποιητικό.

Απολύμανση για κουνούπια

Τα κουνούπια τα γνωρίζουμε και τα ξεχωρίζουμε όλοι. Είναι αυτά τα μικρά δίπτερα έντομα που συνηθίζουν να μας προκαλούν νευρικότητα ειδικότερα το καλοκαίρι. Άραγε πόσες φορές δεν έχουμε χάσει τον ύπνο μας εξαιτίας τους; Η χώρα μας, λόγω του ζεστού της κλίματος, τα προσελκύει σε πολύ υψηλό βαθμό. Τα τσιμπήματά τους είναι χαρακτηριστικά αφού αφήνουν στο δέρμα κόκκινα εξανθήματα τα οποία συνοδεύονται από φαγούρα. Αυτό που πιθανόν να μην γνωρίζετε είναι ότι κάποιες συγκεκριμένες ασθένειες αποδίδονται στα κουνούπια. Πολλές φορές τα κουνούπια μολύνονται από τα πτηνά και είναι φορείς μικροβίων και λοιμώξεων. Τα μέρη που συνηθίζουμε να τα βρίσκουμε σε πληθώρα, είναι μέρη με νερά ιδιαίτερα, στάσιμα. Δεν τσιμπάνε όλα τα κουνούπια παρά μόνο τα θηλυκά. Μόνο αυτά τρέφονται με αίμα ενώ τα αρσενικά τρέφονται με γύρη και νέκταρ.

Για να μην τα προσελκύετε λοιπόν, φροντίστε ώστε να μην υπάρχουν λιμνάζοντα νερά στο χώρο σας και να ποτίζετε πάντοτε τα φυτά σας μόνο το πρωί. Χρειάζεται σίγουρα να εφαρμόζεται απολύμανση για κουνούπια από την άνοιξη μέχρι το φθινόπωρο. Καλό είναι αυτή η απολύμανση να είναι συχνότερη κατά την περίοδο του καλοκαιριού κάθε 20 με 25 ημέρες. Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρετε να περιορίσετε τον πληθυσμό τους σε πολύ μεγάλο βαθμό. Για πολύ καλά αποτελέσματα, απευθυνθείτε στην εταιρεία μας. Διαθέτει την τεχνογνωσία και την εμπειρία ώστε να σας δώσει άριστα αποτελέσματα και να μείνετε πολύ ευχαριστημένοι. Παρέχουμε οικονομικά πακέτα τακτικών απολυμάνσεων ανάλογα πάντα τη δική σας περίπτωση και ανάγκη. Η απολύμανση για κουνούπια γίνεται με ειδικά προϊόντα που δεν θα βλάψουν καθόλου τις καλλιέργειες τα δέντρα και τα φυτά σας. Επιπλέον, δεν διατρέχει κανένα απολύτως κίνδυνο η υγεία σας και η υγεία των μικρών σας φίλων.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ

Η εντύπωση που έχει δημιουργηθεί ότι οι κοριοί περιορίζονται μόνο στο χώρο της κρεβατοκάμαρας, είναι λανθασμένη. Αυτό συμβαίνει επειδή οι κοριοί τσιμπάνε τη νύχτα και τα τσιμπήματα τα αντιλαμβανόμαστε το επόμενο πρωί. Όμως δεν είναι έτσι. Κοριούς μπορεί να δούμε πάνω σε ρούχα και κουρτίνες, σε τοίχους, μέσα σε πρίζες και γενικά όπου υπάρχει χαραμάδα και ρωγμή. Μεταφέρονται από κάποιο σημείο σε άλλο μέσα από έπιπλα, ρούχα, τσάντες και βαλίτσες. Είναι ικανοί να εισβάλλουν σε σπίτια και καταστήματα, μέχρι σχολεία, νοσοκομεία, στρατόπεδα και ξενοδοχεία. Οι τεχνικοί της εταιρείας, θα σας δώσουν σαφείς συμβουλές και οδηγίες σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε και θα εφαρμόσουν την κατάλληλη απολύμανση για κοριούς του χώρου σας. Αν λοιπόν αντιληφθείτε ότι κοριοί έχουν εγκατασταθεί στο χώρο σας, κινηθείτε γρήγορα. Η απολύμανση για κοριούς επιτυγχάνεται από τα συνεργεία μας με πιστοποιημένα φάρμακα, απολύτως ασφαλή τόσο για εσάς όσο και για τους μικρούς σας φίλους (κατοικίδια).

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ

Απολύμανση για ψύλλους

Οι ψύλλοι είναι μικροσκοπικά έντομα που μεταδίδονται πιο συχνά από τις γάτες. Εξαιτίας του ότι κάνουν μεγάλα άλματα, δεν μένουν σταθεροί σε κάποιο σημείο και μεταφέρονται. Η μεταφορά τους μπορεί να γίνει μέσω του ξενιστή τους αλλά και μέσω ρούχων, βαλιτσών και επίπλων. Το θέμα με τους ψύλλους θέλει ιδιαίτερη προσοχή γιατί εκτός από τα ενοχλητικά τους τσιμπήματα διατρέχει κίνδυνο και η υγεία σας. Μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες ή να μεταδώσουν άλλες ασθένειες. Όταν το σπίτι σας γεμίσει ψύλλους, τα πράγματα δυσκολεύουν πάρα πολύ. Επιβάλλεται η απολύμανση για ψύλλους σε 2 εφαρμογές. Με τεχνογνωσία, υπευθυνότητα και σεβασμό θα έρθει να σας απαλλάξουμε από τους ψύλλους όπου κι αν βρίσκεστε όσο μεγάλο κι αν είναι το πρόβλημα. Με τα εγκεκριμένα και πιστοποιημένα σκευάσματα για απολύμανση για ψύλλους θα εξολοθρεύσει όχι μόνο τους ενήλικες ψύλλους αλλά και τα αυγά αυτών.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Τα ποντίκια πάντοτε αποτελούν μεγάλο πρόβλημα. Είτε εμφανιστούν σε μια αποθήκη, είτε σε ένα σπίτι, εργοστάσιο ή εστιατόριο. Κάθε φορά είναι αποκρουστικά, αηδιαστικά και επικίνδυνα! Οι λόγοι είναι οι εξής: Τα ποντίκια μεταφέρουν και μεταδίδουν μέσω των τριχών, των περιττωμάτων και της ουράς τους, πολλές επικίνδυνες ασθένειες. Πιο γνωστή από αυτές και πιο διαδεδομένη, είναι η λεπτοσπείρωση. Επίσης, προκαλούν φθορές και μεγάλες ζημιές στα κτίρια, στους κήπους και στις αυλές. Τα κοφτερά τους δόντια, μπορούν να κόψουν το οτιδήποτε. Από σκληρούς καρπούς και υφάσματα, μέχρι εργαλεία και καλώδια. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν προκαλέσει βραχυκυκλώματα και έχουν γίνει η αιτία πυρκαγιάς σε κτίρια. Τα ποντίκια έχουν πολλές ικανότητες. Τρέχουν, πηδάνε και αναρριχώνται με πολύ μεγάλη ευκολία. Στο σκοτάδι η όρασή τους είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη. Έτσι επιλέγουν συνήθως να ζουν και να αναπτύσσονται σε μέρη σκοτεινά, όπως είναι οι βόθροι, τα φρεάτια και οι αποχετεύσεις.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Πρέπει να αντιμετωπίζονται άμεσα χωρίς καμία καθυστέρηση. Πολλαπλασιάζονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα αν σκεφτείτε ότι τα θηλυκά ποντίκια γεννούν το καθένα, από 30 μέχρι 80 ποντίκια το χρόνο. Αυτό σημαίνει, ότι αν υπάρξει έστω ένα, πολύ γρήγορα θα δημιουργηθεί μια πολύ μεγάλη φωλιά. Η αντιμετώπισή τους δεν είναι εύκολη υπόθεση. Απαιτεί ειδική απολύμανση για ποντίκια που εξαρτάται από το περιβάλλον και τους χώρους που έχουν εγκατασταθεί. Αυτό σημαίνει ότι μόνοι σας δεν θα μπορέσετε δυστυχώς να τα ξεφορτωθείτε. Επίσης, τα ποντικοφάρμακα που πωλούνται για οικιακή χρήση μπορεί να αποδειχτούν βλαβερά για εσάς, την οικογένειά σας και τα μικρά σας ζωάκια συντροφιάς. Εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες, αναλαμβάνουμε απολύμανση για ποντίκια τις οποίες φέρνει εις πέρας με μεγάλη επιτυχία. Οι τεχνικοί μας, καθώς είναι εξειδικευμένοι, θα σας προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια ώστε να ξεφορτωθείτε τα ποντίκια. Με καπνιστικά στις αποχετεύσεις και δολωματικούς σταθμούς ή παγίδες με κόλλα θα σας λύσουν οριστικά το πρόβλημα.

Απολύμανση για κορωνοϊό

Ο covid-19 έκανε την εμφάνισή του στην πόλη Γιουχάν της Κίνας και μέσα σε λιγότερο από 2 μήνες επεκτάθηκε σε ολόκληρη την Ευρώπη. Οι υγειονομικές αρχές της Κίνας ανακοίνωσαν ότι πρόκειται για ένα νέο στέλεχος κορωνοϊού. Οι κορωνοϊοί είναι μία ομάδα ιών που συνήθως προκαλούν λοιμώξεις του αναπνευστικού. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συνιστά στοιχειώδη μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του νέου κορωνοϊού. Η τήρηση αποστάσεων, η υποχρεωτική χρήση μάσκας και αντισηπτικών, η συχνή – καλή υγιεινή των χεριών και η τακτική απολύμανση χώρων και επιφανειών, είναι τα απαραίτητα αναγκαία. Η απολύμανση για την πρόληψη του κορωνοϊού είναι πλέον επιτακτική ανάγκη και μέγιστης σημασίας. Είναι μία διαδικασία που πρέπει οπωσδήποτε να λάβει χώρα σε κάθε χώρο υψηλού συνωστισμού ακόμα και αν δεν έχει υπάρξει επιβεβαιωμένο κρούσμα. Ενδεικτικά, οι χώροι που επιβάλλεται να απολυμανθούν είναι, σχολεία, γήπεδα, νηπιαγωγεία, γυμναστήρια, ξενοδοχεία, δημόσιες υπηρεσίες, νοσοκομεία, παιδικοί σταθμοί, εστιατόρια, θέατρα και κάθε επαγγελματικός χώρος.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Ιδιαίτερη προσοχή σε όλους τους χώρους που συγκεντρώνονται παιδιά. Ο λόγος είναι ότι εκείνα χωρίς να το θέλουν, αμελούν συχνά τους κανόνες υγιεινής. Αυτή είναι άλλωστε και η εξήγηση στο ότι όταν εμφανίζεται μια ίωση ή μια επιδημία, πρώτα από όλους κολλάνε τα παιδιά. Η εταιρεία μας είναι σε εγρήγορση και συμβάλλει σημαντικά στην απολύμανση για κορονοϊό. Σεβόμενη όλα τα διεθνή πρωτόκολλα, χρησιμοποιεί τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς, για την απολύμανση κάθε κτιρίου. Όλα τα απολυμαντικά της σκευάσματα, είναι απολύτως ασφαλή για την υγεία σας και φιλικά προς το περιβάλλον. Επιπλέον, δίνουν 100% εγγυημένο αποτέλεσμα απέναντι σε βακτήρια, μικρόβια και ιούς. Τα συνεργεία μας εκπαιδευμένα, ενώ φροντίζουν να ενημερώνονται συνεχώς ώστε να είναι σε θέση να φροντίζουν για τη δημόσια υγεία και το καλό όλων σας. Κάθε απολύμανση για κορωνοϊό συνοδεύεται από το απαραίτητο πιστοποιητικό.

Scroll to Top