ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ – 210 400 5111

Η ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ είναι μια πολύτιμη που σας παρέχουμε από το 1973. Με την κατάλληλη εμπειρία δίνουμε λύσεις σε κάθε περίπτωση που θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα. Είμαστε άμεσα διαθέσιμοι σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων, αν οποιοσδήποτε χώρος σας πλημμυρήσει. Σας εξυπηρετούμε σε κάθε έκτακτη  περίπτωση όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για άντληση ομβρίων υδάτων, καθαρού και ακάθαρτου νερού και υγρών λυμάτων.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ

Η εταιρεία μας σας παρέχει την πιο άμεση και αξιόπιστη ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ. Κατέχουμε την κατάλληλη υποδομή και εξοπλισμό. Αυτό σημαίνει ειδικά βυτιοφόρα οχήματα πολλαπλών μεγεθών, πανίσχυρα αντλιοφόρα μηχανήματα και ειδικές αντλίες απορρόφησης. Οι υπερσύγρονες αντλίες αναρρόφησης κάνουν την διάρκεια της εφαρμογής αξιοσημείωτα σύντομη. Η ταχύτητα απόκρισης μας στην κλήση είναι εξίσου πολύ σύντομη κάτι πολύ σημαντικό σε περιπτώσεις που χρήζουν άμεση επέμβαση.

Άντληση υδάτων
Άντληση υδάτων

Με την ευρύτατη γκάμα αντλιοφόρων οχημάτων διαφορετικών μεγεθών που διαθέτουμε έχουμε την απαραίτητη ευελιξία για να αποκτήσουμε πρόσβαση στον εκάστοτε χώρο. Μπορούμε να εφαρμόσουμε ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ και στους ποιο μεγάλους χώρους γιατί κατέχουμε τα πιο μεγάλα οχήματα στον κλάδο.

Τα σπίτια και οι επιχειρήσεις  πολύ συχνά μπορεί να πλημμυρίσουν από φυσικές ή τεχνητές αιτίες όπως έντονες βροχοπτώσεις ή κάποια βλάβη στο αποχετευτικό σύστημα ή το δίκτυο παροχής νερού. Είμαστε ειδικοί στην άντληση υδάτων και ειδικά σε περιπτώσεις όπως βουλωμένων αποχετευτικών δικτύων, διαρροών ή πλημμυρών. Μπορούμε να αντλήσουμε λύματα ή όμβρια ύδατα  σε όλους τους χώρους όπου απαιτείται απαλλάσσοντάς τους από τα ακάθαρτα ύδατα ή τα νερά της βροχής.

Αν δε γίνει άμεσα άντληση των νερών που λιμνάζουν στο χώρο σας, υπάρχει κίνδυνος καταστροφής σημαντικών περιουσιακών σας στοιχείων, καθώς και ανάπτυξη βλαβερών οργανισμών που θα θέσουν σε κίνδυνο την υγεία σας.

Σας παρέχουμε αξιόπιστες άντληση υδάτων σε:

  • υπόγειο
  • φρεάτιο
  • αντλιοστάσιο
  • αποθήκη
  • γκαράζ
  • φωταγωγό
  • ασανσέρ
  • αντλήσεις υδάτων καθαρών και ακάθαρτων υδάτων

Γιατί η άντληση υδάτων είναι τόσο απαραίτητη;

Οι αντλήσεις υδάτων χρόνο με το χρόνο γίνονται όλο και πιο απαραίτητες. Ποιοι όμως είναι οι βασικοί λόγοι;

Ένας λόγος είναι η κακή κακή κατάσταση του κεντρικού αποχετευτικού. Οι παθογένειες που αντιμετωπίζουν τα δίκτυα του Πειραιά και της Αθήνας είναι αξιοσημείωτες. Παλαιωμένοι αγωγοί, κακοτεχνίες και προπάντων κακή συντήρηση. Οι συνθήκες δεν είναι καθόλου ευνοϊκές και με την παραμικρή βλάβη σε συνδυασμό με μια έντονη νεροποντή τα αποτελέσματα είναι τραγικά.

Ο δεύτερος σημαντικός λόγος είναι πως τα τελευταία χρόνια λόγω της κλιματικής αλλαγής οι έντονες βροχοπτώσεις είναι συνηθισμένο φαινόμενο. Οι ξαφνικές μπόρες προκαλούν πλημμύρες και επιπλέον φθορές στις ήδη επιβαρυμένο δίκτυο.

Τέλος πολλές φορές η αιτία μπορεί να οφείλεται στο δικό μας δίκτυο. Η παλαιότητα, η κακή συντήρηση, ένα φραγή που δεν έχουμε εντοπίσει μπορεί σε μια έντονη βροχή να έχει πολύ κακό αποτέλεσμα.

Τι κόστος έχουν οι αντλήσεις υδάτων;

Το κόστος μιας άντλησης υδάτων δεν είναι σταθερό για κάθε περίπτωση. Η τιμή υπολογίζεται από τον όγκο του νερού που θα απορριφθεί, τη δυσκολία πρόσβασης στο σημείο και τις γενικές συνθήκες που θα κάνουν πιο δύσκολη την εφαρμογή. Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία Αποφράξεις Πειραιάς σας προσφέρει τον πιο οικονομικό κατάλογο στην αγορά.

Πολλές φορές μπορεί να έχουμε θέμα και από διαρροή ή απόφραξη που οφείλεται στο δικό μας δίκτυο. Εμείς έχουμε την δυνατότητα να επιθεωρήσουμε το δίκτυο σας και να διαγνώσουμε το πρόβλημα.

Scroll to Top