Ξεβούλωμα του νεροχύτη κουζίνας με σόδα και αλάτι, πως γίνεται;

Το ξεβούλωμα του νεροχύτη της κουζίνας με σόδα και αλάτι ενδείκνυται για τις πιο βαριές περιπτώσεις βουλώματος. Το αλάτι έχει πολλές χρήσεις και σε αυτή τη περίπτωση είναι πολύτιμο. Αδειάστε 1/2 φλιτζάνι στο σιφώνι και αφήστε τη για 10 λεπτά. Έπειτα αδειάστε μέσα στο στόμιο της αποχέτευσης 4 κουταλιές της σούπας αλάτι και αφήστε το για τουλάχιστον μισή ώρα. Μετά γεμίστε τον βραστήρα για να ζεστάνετε νερό και ρίξτε το προσεκτικά στις τρύπες του σιφωνιού. Με αυτό τον τρόπο θα καθαρίσουν τα τοιχώματα των σωλήνων και θα γυαλίσει και ο νεροχύτης σας.

Scroll to Top