ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Η Αποφράξεις Πειραιάς παρέχει προσιτές λύσεις σε όλους, διασφαλίζοντας ότι κάθε πελάτης λαμβάνει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας, ποιότητας και εξυπηρέτησης, καθώς ο πρωταρχικός στόχος μας είναι η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας, με τον αποτελεσματικότερο τρόπο. Αποφραξεις Πειραιας

Η Αποφράξεις Πειραιάς είναι μια οικογενειακή εταιρεία υπηρεσιών εγκαταστάσεων της αποχέτευσης, με εμπειρία άνω των 40 ετών, η οποία μας δίνει την τεχνογνωσία και την αποτελεσματικότητα που θα σας εξοικονομήσουν χρήματα, εξασφαλίζοντας παράλληλα ένα επαγγελματικό σύστημα αποχέτευσης υψηλής ποιότητας.

Ειδικευόμαστε στον καθαρισμό των αποχετεύσεων καθώς και σε όλες τις άλλες υπηρεσίες, όπως η τακτική, προληπτική συντήρηση, η απόφραξη και η επιθεώρηση του αποχετευτικού δικτύου με κάμερα διάγνωσης στον Πειραιά. Καμία δουλειά δεν είναι πολύ μεγάλη ή πολύ μικρή, αντιμετωπίζουμε κάθε εργασία σαν να ήταν η πρώτη μας.

Οι τεχνικοί μας είναι εξειδικευμένοι επαγγελματίες. Είναι αφοσιωμένοι στην ποιότητα του έργου και τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται την κατάσταση για εσάς και το σπίτι σας.

Η Αποφραξεις Πειραιας δεσμεύεται να παρέχει τις καλύτερες διαθέσιμες υπηρεσίες στον πιο πολύτιμο πόρο μας, τον πελάτη μας.

τεχνικος της αποφραξεις πειραιας

τεχνικος της αποφραξεις πειραιας

Μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα λάβετε μια γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση για καθαρισμούς, συντηρήσεις και αποφράξεις αποχετεύσεων. Να είστε βέβαιοι ότι σας προσφέρουμε άκρως επαγγελματικές και αξιόπιστες υπηρεσίες για κάθε μέγεθος εργασίας σε γραμμές αποχέτευσης. Σε οικιακούς, επαγγελματικούς και δημόσιους χώρους σε όλη την περιοχή του Πειραιά. Το ευρύ φάσμα των υπηρεσιών μας προσφέρεται σε:

 • σπίτια
 • καταστήματα
 • γραφεία,
 • μεγάλα εμπορικά κτίρια
 • πολυκατοικίες
 • στρατόπεδα
 • νοσοκομεία κλπ.

 

Αποφραξεις Πειραιας αποχετευτικου δικτυου

Έχουμε αναλάβει εκατοντάδες αποχετεύσεις σε νοικοκυριά, επιχειρήσεις και δημόσιες υπηρεσίες και ανταποκρινόμαστε άμεσα στην κλήση σας, εξοικονομώντας χρήματα, χρόνο και παρέχοντας σας ευκολία και άριστη εξυπηρέτηση. Όλοι οι τεχνικοί μας είναι πλήρως καταρτισμένοι και εκπαιδευμένοι αποκλειστικά από την Αποφράξεις Πειραιά και είναι πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούν σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

Τα οχήματα του στόλου μας είναι εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, καθώς και με κάμερες υψηλής ευκρίνειας για την επιθεώρηση των αγωγών που μας επιτρέπει να διαγνώσουμε την ακριβή θέση του προβλήματος και πολύ άμεσα να το αντιμετωπίσουμε. Με το πέρας αυτής της εργασίας, μπορούμε να σας δώσουμε και το υλικό που έχουμε καταγράψει σε ψηφιακή μορφή για μελλοντική και προσωπική χρήση.

αποφραξεις πειραιας

αποφραξεις πειραιας

Έχει βουλώσει η τουαλέτα, ο νεροχύτης, ο νιπτήρας είτε οτιδήποτε άλλο στο αποχετευτικό σας δίκτυο; Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας άμεσα και γρήγορα. Οι αιτίες που συνήθως βουλώνουν οι αποχετεύσεις σας είναι:

 • λίπη
 • τρίχες
 • σαπούνι
 • φύλλα και ρίζες δέντρων
 • παλιές και σπασμένες σωληνώσεις
 • υπολείμματα τροφών κ.α.

Βασιστείτε στην Αποφράξεις Πειραιώς καθώς μπορούμε μέσα από τη 40χρονη, τουλάχιστον, εμπειρία και τις γνώσεις μας να διαχειριστούμε κάθε κατάσταση και οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίζετε με τις αποχετεύσεις σας και σας έχει ήδη αναστατώσει την οικογενειακή ηρεμία ή τη λειτουργία της επιχείρησής σας.