Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό Πειραιάς

ΚΑΘΑΡΙΣΜΌΣ ΑΠΟΧΈΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Στην Αποφράξεις Πειραιάς βρισκόμαστε στον τομέα των αποφράξεων εδώ και 40 χρόνια. Ασχολούμαστε με τις αποφράξεις, τις συντηρήσεις και τους καθαρισμούς αποχετεύσεων σε όλο τον Πειραιά. Έχουμε όλο τον απαιτούμενο επαγγελματικό εξοπλισμό για την απεμπλοκή αποχετεύσεων όλων των τύπων. Αν το θέμα είναι πολύ πιο σοβαρό σας εγγυόμαστε πάντα ένα γρήγορο χρόνο απόκρισης κατόπιν του τηλεφωνήματος σας. Καθαρισμός αποχέτευσης

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικο Πειραιας

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικο Πειραιας

Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, τα βουλώματα σε σωλήνες αποχέτευσης, σε γραμμές αποχέτευσης τουαλέτας και αποχετεύσεις ομβρίων είναι ένα δυσάρεστο γεγονός. Συνήθως συμβαίνουν τη χειρότερη στιγμή. Οι αποχετεύσεις και γενικά όλες οι σωληνώσεις είναι επιρρεπείς σε μπλοκαρίσματα ή μειωμένη ροή λόγω ηλικίας, λάσπης, λιπών, διάφορων ξένων αντικείμενων, ρίζες δέντρων, δομικά ελαττώματα κ.α.

Η Αποφράξεις Πειραιά μπορεί να καθαρίσει τις υδρορροές και τα φρεάτια σας με πιεστικο μηχάνημα υδροβολής. Ένα από τα ισχυρότερα διαθέσιμα εργαλεία των αποχετευτικών εγκαταστάσεων. Η υδροβολή είναι η πιο αποτελεσματική και ασφαλής μέθοδος κατά τον καθαρισμό των αποχετεύσεων. Η υδροβολή έχει την ικανότητα να ανοίγει ακόμη και τα πιο επίμονα μπλοκαρίσματα. Ταυτόχρονα καθαρίζει ολόκληρη τη διάμετρο του σωλήνα. Ένας επαγγελματικός καθαρισμός με υδροβολή χρησιμοποιεί υψηλή πίεση νερού για να απομακρύνει τις ρίζες και τη συσσώρευση του λίπους, της λάσπης και άλλων υλικών που μαζεύονται στα τοιχώματα των σωλήνων των αποχετεύσεων σας.

Αποφράξεις Πειραιάς – Καθαρισμός με υδροβολή

Όταν εκτελείται σωστά ο καθαρισμός της αποχέτευσης με πιεστικό μηχάνημα, κάνει τους σωλήνες σας έτσι, ώστε να λειτουργούν σαν καινούργιοι και πάλι. Η διαδικασία είναι απολύτως ασφαλής για αποχετεύσεις οικιακών και επαγγελματικών χώρων. Το πιεστικό μηχάνημα υδροβολής χρησιμοποιεί νερό υπό εξαιρετικά υψηλή πίεση και οι εξειδικευμένες κεφαλές που διαθέτει μας βοηθάνε για να καθαρίσουμε τα τοιχώματα όλων των τύπων των αποχετευτικών αγωγών και να απομακρύνουμε τη συσσώρευση και τα μπλοκαρίσματα που προκαλούνται από οποιοδήποτε υλικό εμποδίζει τις αποχετεύσεις σας.

Έχοντας τη δυνατότητα να καλύψουμε τις ανάγκες πολλών μεγεθών σωλήνων, διασφαλίζουμε ότι μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά πιο γρήγορα και με ακρίβεια για να μειώσουμε τα προβλήματα αποχέτευσης στο ελάχιστο στο σπίτι ή την επιχείρησή σας.

Share: