Απόφραξη με πιεστικό

Απόφραξη με πιεστικό

Έχετε παρατηρήσει επιβράδυνση διαρροής στο νεροχύτη ή στον νιπτήρα σας, δυσάρεστες οσμές; Θέλετε να αποτρέψετε οποιαδήποτε πρόσθετη ζημιά; Θα πρέπει να ενεργήσετε γρήγορα και να μας καλέσετε. Κατανοούμε την ανάγκη σας για μια αποτελεσματική υπηρεσία.

Για αυτό και όλα τα φορτηγά της εταιρείας Αποφράξεις Πειραιάς είναι πλήρως εξοπλισμένα με μηχανήματα υψηλής πίεσης νερού και όλα τα απαραίτητα εργαλεία και εξαρτήματα, για να εξασφαλιστεί ότι τα μπλοκαρίσματα της κεντρικής αποχέτευσης σας θα απομακρυνθούν γρήγορα και άμεσα.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που οι αποχετεύσεις μπλοκάρουν. Όμως συχνά κάποιοι αντιμετωπίζουν το σύμπτωμα και όχι την υποκείμενη αιτία. Οι βουλωμένες αποχετεύσεις είναι ένα κοινό και ενοχλητικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα περισσότερα σπίτια και οι επιχειρήσεις στον Πειραιά.

Οι πιο συνηθισμένες αιτίες που δημιουργούν μπλοκαρίσματα στην κεντρική αποχέτευση του σπιτιού ή της επιχείρησής σας είναι:

  • χαρτί τουαλέτας
  • παιδικά παιχνίδια
  • υπολείμματα τροφών
  • λίπη
  • σαπούνια
  • τρίχες
  • ρίζες
  • φύλλα δέντρων και άλλα.

Δεν πρόκειται να δημιουργήσουμε κανένα χάος και καμιά φασαρία, διευθετώντας την εργασία γρήγορα και καθαρά. Οι έμπειροι χειριστές μας αποφράξουν τις σωληνώσεις, με τη χρήση πιεστικού μηχανήματος υδροβολής, όσο το δυνατόν γρηγορότερα παρέχοντας μια άμεση και αποτελεσματική λύση.

Απόφραξη με πιεστικό
Απόφραξη με πιεστικό

Άμεση απόφραξη με σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα

Στην κατοχή μας, περιλαμβάνονται πιεστικά μηχανήματα με την πιο προηγμένη τεχνολογία, καθώς δεσμευόμαστε απέναντι σας για το καλύτερο αποτέλεσμα. Παρακολουθώντας συνεχώς τις τεχνολογικές εξελίξεις,  ανανεώνουμε συνεχώς τον εξοπλισμό μας μέχρι σήμερα, διασφαλίζοντας έτσι την κατάρτιση και τις υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε οι βουλωμένες αποχετεύσεις, είτε είναι στην τουαλέτα ή την κουζίνα είναι δυσάρεστο γεγονός ιδίως όταν συμβαίνει σε μια αναπάντεχη στιγμή. Έχουμε όλο τον απαιτούμενο επαγγελματικό εξοπλισμό για την απόφραξη των κεντρικών αποχετεύσεων όλων των τύπων. Οι τεχνικοί μας που απαρτίζουν τα συνεργεία μας, είναι άρτια εκπαιδευμένοι και εξειδικευμένοι με τα πιο σύγχρονα και τελευταίας τεχνολογίας πιεστικά μηχανήματα.
Κάθε πελάτης της μας είναι μοναδικός. Σας υποσχόμαστε ότι όλους σας αντιμετωπίζουμε με την ίδια επιμέλεια, ανοιχτή εντιμότητα και επαγγελματισμό. Το μεγαλύτερό μας πλεονέκτημα είναι παίρνουμε πολύ σοβαρά ότι και αν κάνουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top